A Rossmannos Babydream törlőkendő milyen minőség? Most
akciós nagyon.
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 00:18
1/10 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált, szépen egyesével jönnek ki a lapok, pont jó nedvességű (én nem szeretem a tocsogósat). Sensitivet használunk mikor ilyet veszünk.
2016. febr. 16. 02:42
2/10 anonim válasza:
Én az illatát nem szeretem, nekem picit száraz is (vagy hamar szárad, ha nem használom el 2-3napon belül), de az anyaga és a mérete jó. És ennyiért most tényleg nagyon jó áron van.
2016. febr. 16. 04:41
3/10 anonim válasza:
Kizárólag azt használom, a sensitivet. Nagyon szeretem.
2016. febr. 16. 05:57
4/10 anonim válasza:
Nem rossz, de én nem szeretem.
Vegyél egy csomaggal, próbáld ki, gondolom tart pár napig az akció, így ha neked tetszik tudsz venni belőle többet.
2016. febr. 16. 06:32
5/10 anonim válasza:
Én a dm-eset egy fokkal jobban szeretem, annál pedig a müllerest még jobban, de a rossmann sensitive se rossz, ennyiért valószínű én is veszek párat.
2016. febr. 16. 07:46
6/10 anonim válasza:
Én csak ezt használom, a rózsaszínt. Kizárólag az összetevőkre mentem rá, amikor popsitörlőt kerestem, ez a legjobb. Egyszer kipróbáltam a dm-es Babylove Sensitive-t, de az már az első használatkor kicsípte a babám bőrét; szóval maradok ennél.
Amúgy is meg vagyok vele elégedve, mert olcsó (főleg akcióban), a lapok kellően nedvesek, nem szakadnak el, illatmentes.
2016. febr. 16. 08:55
7/10 anonim válasza:
Mi kaptunk egy rózsaszínt, én szerettem. Nekünk a DM sokkal közelebb van azért nem használjuk.
2016. febr. 16. 09:07
8/10 anonim válasza:
Szar!!! Komolyan. Nekünk nem vált be. De portörlésre jó volt. :)
2016. febr. 16. 09:09
9/10 anonim válasza:
8. válaszol:én is törölgetésre használom(kocsi belső,bútorok stb.)
2016. febr. 16. 09:21
10/10 anonim válasza:
Nem derült ki, hogy kisbaba, vagy magad miatt kérdezed.
Rengeteg nő ugyanis arctisztításra vagy takarításhoz használja a nedves törlőkendőket.
Én is jobban szeretem a Babylove Sensitive-et, de ezt a terméket is megvettem már párszor (most is, a leárazás alkalmával).
Ez nagyon könnyen szakad, túl vékony.
Arcra kellemes és jó, de túl vékony és néha nem elég nedves (pedig forgatom a csomagolást, hogy a benne lévő krémes folyadék átjárja).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!