Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után dohányzás.10...

Szülés után dohányzás.10 hónappal szülést követően visszaszoktam. Hasonló cipőben jár vki?

Figyelt kérdés

A téma bizonyára megosztó,köpködést nem kérek. Én is utálom magam miatta. Amint megtudtamh terhes vagyok letettem a cigit,és egész idáig rá se gyujtottam.

Az első szálat azért szívtam el,mert megtudtam h a párom megcsal és ideges voltam. Aztán követte a többi. Most már ott tartok h nagyon kell,kattogok ha vmiért nem tudok rágyujtani. Nagyon utálom magam érte,hisz eddig kibirtam. Beszélni a függőségemről sajnos nem tudok senkivel,mert a közvetlen környezetemben mindenki elítélne és valljuk be jogosan.

2016. febr. 14. 11:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a történet... Pozitív tesztnél cigi a kukába, egyáltalán nem gyújtottam rá, sőt, olyan szinten voltam, h ha a szagát éreztem, hányingerem volt. Megszületett a fiam, szoptattam, nem gyújtottam rá. Két hónaposan sajnos elapadt a tejem, oké tápszer, még mindig vidáman nem gyújtottam rá. Párom hazudott, megcsalt, stb, nnna, rágyújtottam. Szívom azóta is. Nem a lakásban, nem a séta közben, reggel mikor még alszik, akkor egy, délutáni alvásnál kettő, este miután lefektettem kettő. Szerencsére ki tudok állni az ajtó elé, így nem kell messzire mennem. Persze zavar, sokba kerül, de... de. Mi azóta amúgy nem is vagyunk együtt az apjával, hát, így alakult.
2016. febr. 15. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!