Egy éves hogy bírna egy kB.8 órás Horvátországi utazást?
szerintem jól,Mi csak egyszer álltunk meg
mikor mi mentünk, nekem is egy éves volt. akkor még egyszer kelt éjjel. az autóba már bevolt pakolva minden, amire tudtam hogy szükségem lesz az kéznél volt.
szóval mikor felkelt megettem aztán beültünk az autóba és elindultunk. egyszer álltunk meg utközben, nagyából végig aludta az utat.
hazafelé, pedig lefürdettem megetettem és ugy indultunk haza. mire hazaértünk felkelt evett és a saját ágyában kelt :)
gondoltam elmesélem
Lányom majdnem pont 1 évesen jött velünk tavaly Horvátba.
3-szor álltunk meg, simán bírta.
Fiammal 7 hónapos korában voltunk, ő végigaludta szinte az egész utat.
Mi tavaly Görögországban voltunk a 11 hónaposunkkal, az még hosszabb volt, és nagyon jól birta. Jobb éjjel menni - legalábbis nekünk igy vált be - , akkor szinte végigaludta az utat, reggeltől pedig többször megálltunk.
A tablet mesékkel pedig csodákra képes... :)
Az első gyerekkel amikor 9 hónapos volt 12 órás utat tettünk meg Németországba, majd 1 év 2 hónapos korába 6 órás út volt Ausztriába, majd 1 év 9 hónaposan szintén 12-13 órás út volt Svájcba.
A második gyerek viszont az 50 km-es út felét végig üvölti születése óta (nagyszülőkhöz járunk). Most 1,5 éves, de még mindig nem szeret utazni
Szerintem ez teljesen gyerekfüggő. Van aki szeret utazni van aki nem
ha megoldható az éjszakai utazás, akkor nem gáz, aludni fog. de legalább kora hajnali indulással is az út nagy részét átalussza.
amúgy sok megállás, rengeteg türelem.
kisfiamnak a max 5 óra volt kocsiban, mindig 1-2 megállással, és minél nagyobb, annál türelmetlenebb.
10 hónaposan még ezt az 5 órát is majdnem végigaludta annak ellenére, hogy nem igazán alvásidejére esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!