Ha anyuka vagyok akkor nekem már nem jár a kikapcsolódás? Non-stop a babával vagyok, szeretem imádom de olyan nagy bűn lenne hogy vágyok egy kicsit arra hogy kilépjek a megszokott mindennapokból?
pár hónapos korától mindig loptam magamnak pár órát :-)
pl egy fodrászra vagy egy kis beszélgetésre vagy egy kis vásárlásra :-)
ahogy nőttek úgy lett picit több időm ezekre
vagy a nagyi vagy apa vigyázz rájuk
szerintem simán kell havi 2-3 ilyen alkalom
mondjuk csak olyan h gyerek nélkül mész bevásárolni
vagy egy kis beszélgetés a barátnőkkel
nem kell nagy dologra gondolni - szal nem 3 napos velnesz :-D
bár most már nagyok szal beleférne :-D
Mi tagadás: érdekes a papa hozzáállása!
De akkor ő se mozduljon ki otthonról, meló után spuri haza, mint egy rendes apa....-orra alá kellene dörgölni.
Persze hogy jár. Attól, hogy anya lettél még ugyanolyan ember vagy mint bárki más, akinek jár egy kis szórakozás. Miért, ő miben különb? Mert ő férfi???
Ő meg apa lett, viselkedjen is úgy. Ha szerinte neked már csak a gyerek meg a háztartás a feladatod, akkor ő is legyen ehhez méltó apa! Ő se járjon el szórakozni, mert már nem az a dolga!
A gyereknek 2 szülője van, nemcsak az egyikre kell háruljon az összes lemondás, a másik e ugyanúgy éli tovább az életét.
Ne hagyd magad, értesd meg vele, hogy tévedésben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!