Hogy a fenébe lehet rávenni egy másfél évest, hogy engedje megmosni a fogát?
Figyelt kérdés
Már mindent próbáltunk. Elmagyarázni miért fontos, megmostuk az összes kedvenc plüssállat fogát, mostunk előtte fogat, megmoshatta a fogunkat, énekeltünk a fogmosásról, odaadtam a fogkefét, de csak játszik vele, és utoljára próbáltam már őszintén szólva kicsit erőszakosabban is kinyitni a száját és megmosni. Egyik sem járt túl sok eredménnyel. Sőt. Korábban egész szépen hagyta, egy ideje egyáltalán nem. Eléggé aggaszt, mert már eszik mindent.
Lehet amiatt esetleg, hogy a szemfogai jönnek?... (Eddig a fogzás nem volt gond, engedte attól függetlenül, mist ár hete nem engedi egyáltalán, mind a négy szemfog helye meg van duzzadva és ki van fehéredve, még egy sem tört át...).
Valami javaslat vagy trükk arra, hogy tudjuk végre mosni a fogát?
2016. febr. 9. 21:03
11/12 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el a férjem megoldotta a problémát. Megmutatta neki a youtube-on a tévémacit ahogy fogatmos. Hatalmasakat kacagott rajta ahogy gargarizált meg kiköpte és azóta mint egy kisangyal nyitja a száját és engedi, csak a végén utánozni kell a tévémaci hangját :-).
2016. febr. 20. 15:05
12/12 anonim válasza:
Pár napig beültettem reggelente az etetőszékben és nézte amikor fogat mostam. Egy idő után felkeltette az érdeklődését, alig várta hogy az övét is megmossuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!