Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekek VAGY munka, szerintet...

Gyerekek VAGY munka, szerintetek is önző vagyok?

Figyelt kérdés

5 éve hajtok egy előléptetésért a cégnél, be is ígérték, sok jó eredményt értem el, minden főnököm elégedett volt, értékeléseim is jók voltak. Közben megszületett 2 kigyerekünk és sok munka árán sikerült jóváhagyatnom, hogy reggel 7-től délután 4-ig dolgozom, ami valami fantasztikus (általában 6-ig dolgozik mindenki). Még nappal hazaérek, érdemi időt tölthetek a gyerekekkel (3 és 1 évesek)....DE

A beígért előléptetésre kitúrtak és egy tök tapasztalatlan senkit raktak oda, én pedig gyakorlatilag a személyi asszisztense lettem. Mindenben én segítek neki, mert nem ért hozzá, most tanulgatja a managerkedést. Ráadásul folyamatosan ellenőriz, már ott tartunk, hogy mindent le kell neki jelentenem. Ha csak egy kollégához átmegyek, hogy mutasson meg pár dolgot már arra is rákérdez, és persze minden után írnom kell neki egy összesítő e-mail hogy mit csináltam. Amit eddig csinálhattam nagy szabad kézzel (és a főnökeim teljes megelégedettségére), most teljes kontrol alatt van illetve hát elfelejthetem az előléptetést egy jó időre az tuti.

Szóval hatalmas vívódás és fél évi idegbetegség után úgy döntöttem váltani fogok. Jelentkezek állásokra, volt pár behívásom is. Úgy néz jobb fizetést is tudnék kapni, mert mindenhol kiröhögnek az alacsony jelenlegi bérezésemmel.

Csak hát fel kell adnom ezt a remek munkaidőt az tuti, jó eséllyel 9-18-ig kell majd dolgoznom. Illetve valószínűleg sokat kell majd utazgatnom is havi-kéthavi 1 hét körülbelül.

A férjem támogat, illetve sok szabija van, nagyi is be tud segíteni illetve fizetett szitterünk is van otthon és ő is mondta segít amiben kell. De hát akkor mégsem az anyja lesz a gyerekekkel...emiatt szakad meg a szívem.

Férjem szerint inább kevesebbet legyek a gyerekekkel de ne legyek ennyire idegbeteg, mert kb már belebetegszem a munkahelybe, annyira megalázottnak érzem magam.

Na szóval itt tartok, keresek állást, vívódom, hezitálok.

Ti hogy látjátok? Tudnék egy nagyot lépni a karrieremben, jóval több pénzt is keresni, de olyan áron, hogy kevesebbet látom a gyerekeimet. Bevallom én inkább a váltás mellett vagyok...emiatt önző karrierista nő vagyok akit nem érdekelnek a gyerekei?

2016. febr. 9. 14:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Konkrét ajánlatom nincs de már volt vagy 5-10 interjúm az elmúlt fél évben és mindenhol ezt mondták...az interjúkból már kb tudom, hogy valószínűleg mennyi fizetést kapok majd és milyen munkarendben kell dolgoznom, ha bejön az egyik.
2016. febr. 10. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Minden esetben a gyerekeimet választanám.

Ne a pénzre hajts,keress olyan munkát,ami gyerekkel összefér.Az utazás nem fér össze.Előre léphetsz majd,ha már nagyok,a kicsi is mondjuk 6 éves.

2016. febr. 10. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!