Hogyan fogok pelenkát cserelni, ha nagyon nem bírom?

A saját szarod rózsaillatú?
Fog még cifrábbat is csinálni. Az enyém például rendszeresen csinálja, hogy odasétál hozzám, megölel és lehány. Volt, hogy úgy mozdult pelenkázás közben, hogy az egész kezem szaros lett. Na bumm. Abban sincs semmi. Az én gyerekem akkor is.
te jooooo eg.. csak egy tipp de te tuti 20 ev alatti vagy mar ne haragudj..
az ilyen miert vallal gyereket???????
bar eszembe nem jutna rosszat kivanni a babadnak epp eleg lesz szegenynek, hogy ilyen problemai vannak az anyjanak, de orulni fogsz annak a kakis pelusnak ha mondjuk szorulasra hajlamos lesz a babad!!!!

Szerintem ezt nem lehet megszokni :) Legalábbis annak, aki nem mintaanya és nincs rosszul a szartól meg a hányástól meg stb... csak túlélni lehet, nehezen.
Én minden tisztába rakasnál öklendezek, nem egyszer hánytam is utána (főleg, amióta terhes vagyok a kicsivel), és ha bizony, ha tehetem, akkor másra hagyom a feladatot, akár még bátyámat is lazán megkérem rá, aki nem hány oda. Nem hinném, hogy ettől szar anya lennék, imádom a lányomat, de repesve várom, hogy végre szobatiszta legyen :D (bár az még bőven odébb lesz, mivel csak 1 éves).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!