Ha sokat ülsz a gép elött, akkor mennyi idő jut a férjedre, a háztartásra, gyerekekkel mennyit foglakozol?
Figyelt kérdés
Pl.:teszvesz fórumon vannak olyan felhasználók, akik egész nap hozzászólogatnak a témákhoz. Nem értem, ők hogyan tudnak helytállni a családjukban?
Én ezt nem értem.
Ezer a dolgom a ház körül is, a gyerekekkel is sétálni kell...más meg egész nap gépezik???
Erre adjatok nekem értelmes válaszokat!
Mert én ezt nem tudom felfogni.
2010. márc. 29. 11:53
11/11 anonim válasza:
Mondjuk, aki benne van a top 100-ban, az felettébb gyanús, hogy függő. Azt sem értem, aki írja, hogy "itt játszik mellettem az x éves gyerekem", akkor miért nem a gyerekével foglalkozik inkább? Na, erre válaszoljanak az érintettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!