Ha sokat ülsz a gép elött, akkor mennyi idő jut a férjedre, a háztartásra, gyerekekkel mennyit foglakozol?
Pl.:teszvesz fórumon vannak olyan felhasználók, akik egész nap hozzászólogatnak a témákhoz. Nem értem, ők hogyan tudnak helytállni a családjukban?
Én ezt nem értem.
Ezer a dolgom a ház körül is, a gyerekekkel is sétálni kell...más meg egész nap gépezik???
Erre adjatok nekem értelmes válaszokat!
Mert én ezt nem tudom felfogni.
Szia.
Én mondhatom hogy sokat ülök a gép előtt.
Igazából nekem nincs sok házimunkám, a férjem csak hétvégén jár haza a munkája miatt, ketten vagyunk a lányommal, így magunk után takarítok.
Ő még szopizik, egyébként remekül eljátszik egyedül, néha napján van csak ölbenlevős kedvében.(4hónapos)
Ebédet rendelem, így gazdaságosabb, hiszen magamra felesleges főznöm.
Úgy ennyi...
Természetesen séta minden nap van, vásárolni nem járok naponta.
Nekem 3 gyerekem van, iskolás, óvodás, pici:)
Reggel fél 7-kor mindenki ébren van, indul a nap. A lányom egyedül megy suliba, pár perc. Az ovist én viszem vagy anyukám eljön érte. A picivel minden délelőtt séta, udvar, bicajozás. Előtte beágyazok, rendet rakok, mosógép, ilyesmik.
Hét közben én sem főzök, csak nagy ritkán, rendelem a kaját. A mosógép minden nap megy, tehát teregetni azért muszáj utána.
Délután is van séta, közben megjön a sulis, akivel tanulni kell.
Van, hogy a gép be sincs kapcsolva, ha be is van, akkor is csak félórás részletekben tudok ide ülni, akkor tájékozódom, híreket olvasok, rendezem a feltöltött fotóinkat, leveleket írok, ilyesmi. Nálunk szerintem megvan az egészséges egyensúly.
Nekem van egy 7 éves kisfiam,és egy 5 hetes kisfiam. A pici még szopizik,3-4 óránként,a nagy iskolás. A hajnali "reggeli" 4 körül van. Ekkor a picim még alszik,úgy 5-ig és meg tudom főzni az ebédet. Aztán fél 7-kor keltem a nagyot,és negyed 8-kor elindulunk a két gyermekkel az iskolába.Napközben mosok,és teregetek és egyéb házimunka.
Délben elindulok a picivel a nagyért az iskolába,mert nem napközis, aztán ebéd, majd tanulás együtt, és aztán lemegyünk sétálni a gyerekekkel.Ha a férjemnek nincs sok munkája, akkor jön Ő is velünk. Az esti fürdésnél Apa jelen van mindig. Mindig jut időnk egymásra. És hogy a kérdésre is válaszoljak, mert lassan elfelejtek válaszolni :), én nem sokat vagyok a gép előtt, csak amikor a Bébi alszik 15 percekre ülök ide. Nekem ennyi bőven elég. Nem értem azokat akiknek fontosabb a családnál a gépezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!