Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha sokat ülsz a gép elött,...

Ha sokat ülsz a gép elött, akkor mennyi idő jut a férjedre, a háztartásra, gyerekekkel mennyit foglakozol?

Figyelt kérdés

Pl.:teszvesz fórumon vannak olyan felhasználók, akik egész nap hozzászólogatnak a témákhoz. Nem értem, ők hogyan tudnak helytállni a családjukban?

Én ezt nem értem.

Ezer a dolgom a ház körül is, a gyerekekkel is sétálni kell...más meg egész nap gépezik???

Erre adjatok nekem értelmes válaszokat!

Mert én ezt nem tudom felfogni.

2010. márc. 29. 11:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, foglakozol=foglalkozol
2010. márc. 29. 11:54
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Csak saját tapasztalatból tudok kiindulni. Én egy nap ált. 2x fél órát ülök a gép előtt, amikor egyetlen 5hós kislányom alszik. Segítségem (nagyszülők)nincs. Nekem ennyi fér bele max. Szerintem aki egész nap a gép előtt ül, az valamelyiket (baba, háztartás, férj)elhanyagolhatja, neki is csak 24 órából áll egy napja. Vagy nagyon ügyes. :)
2010. márc. 29. 12:13
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Szia.

Én mondhatom hogy sokat ülök a gép előtt.

Igazából nekem nincs sok házimunkám, a férjem csak hétvégén jár haza a munkája miatt, ketten vagyunk a lányommal, így magunk után takarítok.

Ő még szopizik, egyébként remekül eljátszik egyedül, néha napján van csak ölbenlevős kedvében.(4hónapos)

Ebédet rendelem, így gazdaságosabb, hiszen magamra felesleges főznöm.

Úgy ennyi...

Természetesen séta minden nap van, vásárolni nem járok naponta.

2010. márc. 29. 12:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Barátom szinte mindig dolgozik, a baba még pocaklakó én itthon. persze ha meglesz a pici szerintem a napi fél óra is elég lesz, nem jut majd idő.
2010. márc. 29. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 gyerekem van, iskolás, óvodás, pici:)

Reggel fél 7-kor mindenki ébren van, indul a nap. A lányom egyedül megy suliba, pár perc. Az ovist én viszem vagy anyukám eljön érte. A picivel minden délelőtt séta, udvar, bicajozás. Előtte beágyazok, rendet rakok, mosógép, ilyesmik.

Hét közben én sem főzök, csak nagy ritkán, rendelem a kaját. A mosógép minden nap megy, tehát teregetni azért muszáj utána.

Délután is van séta, közben megjön a sulis, akivel tanulni kell.

Van, hogy a gép be sincs kapcsolva, ha be is van, akkor is csak félórás részletekben tudok ide ülni, akkor tájékozódom, híreket olvasok, rendezem a feltöltött fotóinkat, leveleket írok, ilyesmi. Nálunk szerintem megvan az egészséges egyensúly.

2010. márc. 29. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Egész nap be van kapcsolva a gép. Ha elaltattam a picit, leülök pár percet, aztán jövök-megyek. Mikor megnézem, hogy alszik-e, megint leülök pár percet, ha várom, hogy felébred, akkor is, vagy ha a film közben reklám van. Különben nekem is ezer dolgom van, 3-4 percnél többet egyszerre nem szoktam a gép előtt ülni. Különben is két válaszadás között egy fél ebédet meg lehet főzni!
2010. márc. 29. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk is egésznap bevan kapcsolva.Mikor van egy kis időm ide ülök.Most például egyedül játszik a manóm,én meg eszek.Legtöbbször este szoktam netezni,mikor már alszik.
2010. márc. 31. 15:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia.2 gyerekem van(18 éves a nagy,22 hónapos a kicsi),és persze a férjem.Én általában 2 napra főzök,de minden délelőtt van valami intézni valónk.Amikor felkel a kicsi(én is akkor kelek,velünk alszik),odaadom a kakaót,addig gépezek.Én egész nap bekapcsolva hagyom(a gépet),amikor tudom-a tesz-veszt véve alapul,én is adok-veszek-hogy vmi lejár,előtte ahogy lehet ránézek.A fiam 2-kb.5-ig alszik,ilyenkor előbb mindent lerendezek(vasalás,ha kell főzés,felmosás,kis szobabiciklizés stb.)és utána gépezek(mint pl.most is).Délután hazajön a férjem,kaját adok neki,és mivel mindig van mit csinálni a kertben kimegy a kicsivel(mivel a nagy már igen nagy,Ő teljesen "önműködő").Vacsi,fürdetés,és attól függően,hogy a férjemnek mihez van kedve,én vagy gépezek,vagy a naggyal eszmét cserélek,vagy a férjemmel vagyok...tervezünk még 1 gyereket,de szerintem akkor se fogok senkit elhanyagolni,SŐT!
2010. márc. 31. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
most a férjem itthon van de mindig este 9 kor ülök ide amikor a lányok alszanak.különben két gyermek mellett nekem nincs időm.amúgy én is ismerek olyan csajt 4 gyerekes egész nap nem csinál semmit csak gépezik néha rendet rak meg kicsit foglalkozik a gyerekekkel és ennyi a napja.
2010. márc. 31. 18:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 7 éves kisfiam,és egy 5 hetes kisfiam. A pici még szopizik,3-4 óránként,a nagy iskolás. A hajnali "reggeli" 4 körül van. Ekkor a picim még alszik,úgy 5-ig és meg tudom főzni az ebédet. Aztán fél 7-kor keltem a nagyot,és negyed 8-kor elindulunk a két gyermekkel az iskolába.Napközben mosok,és teregetek és egyéb házimunka.

Délben elindulok a picivel a nagyért az iskolába,mert nem napközis, aztán ebéd, majd tanulás együtt, és aztán lemegyünk sétálni a gyerekekkel.Ha a férjemnek nincs sok munkája, akkor jön Ő is velünk. Az esti fürdésnél Apa jelen van mindig. Mindig jut időnk egymásra. És hogy a kérdésre is válaszoljak, mert lassan elfelejtek válaszolni :), én nem sokat vagyok a gép előtt, csak amikor a Bébi alszik 15 percekre ülök ide. Nekem ennyi bőven elég. Nem értem azokat akiknek fontosabb a családnál a gépezés.

2010. ápr. 1. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!