Falun élő Anyuka, mi az amit te hiányolsz a faludból?
igaz nem falun élek, de nekem kb a dévényes hiányozna, meg egyéb babafejlesztők, játszóházak, babaúszás, mondókázós közösségi programok
vagy ha egy gyerekorvosa/bölcsije lenne a falunak az is nagy baj lenne, hogy nem választhatok, stb
mire véljem a lepontot???
kár volt válaszolni, csak láttam, hgy nemigen írnak szegény kérdezőnek.
A belváros hiányzik, az :D Meg a piac.
Mármint az, hogy csak úgy lebiciklizem vagy lesétálok (mindegy gyerekestül vagy nélküle) és nézelődhetek, vásárolgathatok. A piac pedig a friss zöldségek, gyümölcsök miatt hiányzik elsősorban, azt ott szeretem a legjobban megvenni, de 20 km-re kell autóznom érte, az pedig nem éri meg túlzottan. Nagyon örülnék, ha néha délelőtt csak el tudnék sétálni és venni egy kosár friss zöldséget!
Egyébként szerencsére minden megvan, van hipermarket 1km-re, több kicsi üzlet, uszoda (babaúszás), bölcsi, ovi, foglalkozások, ált. iskola, stb., játszóterek, friss levegő, zöld tér, könyvtár, bank, gyógyszertár minden amúgy.
9. Nagyobb piacra gondoltam, ahol különlegesebb zöldségeket, gyümölcsöket is lehet kapni.
És van egy kicsi a kertben, de nincsen pl. 8 féle gyümölcsfám, és olajbogyó sem nő a kertben, öko/biopiacon pedig ezt is megkapom jó minőségben. De köss csak bele nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!