Ismertek olyan gyerekbarát tengerparti nyaralóhelyeket, ahol 1 hét 4 főre kijön max.400e Ft-ból?
Nézegetem az ajánlatokat, de sajnos júliusban, amikor bezár az ovi, minden iszonyú drága, 400e Ft lenne csak a szállás és az utazás négyünknek, de kajával és a költőpénzzel együtt simán 500-600-zal érdemes számolni.
Tényleg ennyibe kerül vagy én vagyok ilyen béna? :)
Spanyolországot, Olaszországot, Görögországot, Ciprust és Máltát nézegetem, meg az ezekhez kapcsolódó szigeteket, ha repülővel mennénk, kocsival szóba jöhet Horvátország és Észak-Olaszország, de itt voltunk már, mondjuk szívesen visszamennénk :)
Bulgária, Egyiptom, Törökország stb. nem vonz, habár lehet, hogy júniusra meggondoljuk magunkat az áruk miatt...
Mi nyáron Ciprusra megyünk a 8 éves gyermekünkkel. Utazásiroda szervezi. 2 felnőtt +1 gyerek 9 éjszakára, repülőjeggyel All Inclusive ellátással összesen: 386.722 Ft. Augusztus elején. Teljes wellness használattal: fedett medence, csúszdák, gőzfürdő, hidroterápiás fürdő, minden nap 1 masszázs, szauna, szolárium napi 10 perc, pezsgőfürdő.
Gyerekeknek: 3 gyermek medence, csúszdákkal, mini-klub, játszótér, játszóház, gyermekfelügyelet napi 2 óra. Napközben több bábelőadás és filmvetítés.
Este a vacsoránál élőzene.
Mi július 29-én indulunk Máltára (péntektől-péntekig), 2 felnőtt, 2 gyerek. A repülőjegyek összesen 149 ezer Ft volt, 3 hete vettük meg. Szállásunk a Canifor hotel apartman részében lesz, ez kb 90 ezer Ft. Önellátó, de elvileg az apartmanban is lehet kérni reggelit, de nekünk nem sikerült megtalálni ezt az opciót a foglalásnál, így marad az önelllátás.
Utazási irodát is nézegettem, de mindenhol sokkal drágábbra jött volna ki a nyaralás, mint így, hogy mindent külön fglaltam, fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!