Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismertek olyan gyerekbarát...

Ismertek olyan gyerekbarát tengerparti nyaralóhelyeket, ahol 1 hét 4 főre kijön max.400e Ft-ból?

Figyelt kérdés

Nézegetem az ajánlatokat, de sajnos júliusban, amikor bezár az ovi, minden iszonyú drága, 400e Ft lenne csak a szállás és az utazás négyünknek, de kajával és a költőpénzzel együtt simán 500-600-zal érdemes számolni.

Tényleg ennyibe kerül vagy én vagyok ilyen béna? :)

Spanyolországot, Olaszországot, Görögországot, Ciprust és Máltát nézegetem, meg az ezekhez kapcsolódó szigeteket, ha repülővel mennénk, kocsival szóba jöhet Horvátország és Észak-Olaszország, de itt voltunk már, mondjuk szívesen visszamennénk :)

Bulgária, Egyiptom, Törökország stb. nem vonz, habár lehet, hogy júniusra meggondoljuk magunkat az áruk miatt...

2016. jan. 31. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi nyáron Ciprusra megyünk a 8 éves gyermekünkkel. Utazásiroda szervezi. 2 felnőtt +1 gyerek 9 éjszakára, repülőjeggyel All Inclusive ellátással összesen: 386.722 Ft. Augusztus elején. Teljes wellness használattal: fedett medence, csúszdák, gőzfürdő, hidroterápiás fürdő, minden nap 1 masszázs, szauna, szolárium napi 10 perc, pezsgőfürdő.

Gyerekeknek: 3 gyermek medence, csúszdákkal, mini-klub, játszótér, játszóház, gyermekfelügyelet napi 2 óra. Napközben több bábelőadás és filmvetítés.

Este a vacsoránál élőzene.

2016. jan. 31. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Szloveniat is erdemes megnezni. Senki nem gondol ra nyaralas tervezesekor, pedig gyonyoru tajak es partszakaszok vannak ott, kozel van, es nem annyira draga, mint a frekventaltabb helyek. Persze foszezonban itt is megkerik az arat, de siman ki lehet fogni ennyiert.
2016. febr. 1. 10:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy ti már bőven átlag feletti családokról beszéltek... 400ezer forint egy nyaralásra? Szerintem örüljetek neki, hogy egyáltalán ennyit egy nyaralásra tudtok költeni... Átlagos család?? Ugyan már...
2016. febr. 1. 10:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi július 29-én indulunk Máltára (péntektől-péntekig), 2 felnőtt, 2 gyerek. A repülőjegyek összesen 149 ezer Ft volt, 3 hete vettük meg. Szállásunk a Canifor hotel apartman részében lesz, ez kb 90 ezer Ft. Önellátó, de elvileg az apartmanban is lehet kérni reggelit, de nekünk nem sikerült megtalálni ezt az opciót a foglalásnál, így marad az önelllátás.

[link]

Utazási irodát is nézegettem, de mindenhol sokkal drágábbra jött volna ki a nyaralás, mint így, hogy mindent külön fglaltam, fizettem.

2016. febr. 1. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!