Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akkor mikor is született?

Akkor mikor is született?

Figyelt kérdés

Elég problémás szülésem volt, néhány részletre a kimerültség miatt nem is emlékszem, de az megmaradt, hogy az orvos felnézett a faliórára és mondta, hogy 5:05 perckor született.

A zárójelentésen már 5:15 perc szerepelt.

Férjem meg erre nem emlékszik, pedig bent volt. Előfordulhat, hogy a zárójelentésnél kapkodtak és elírták?

Nem annyira lényeges a dolog, csak kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor melyik lehet a tényleges születési időpont.

(Onnan jutott eszembe, hogy én reggel 9-kor születtem és mióta nem élek otthon, a születésnapomon mindig 9-kor hívnak fel a szüleim és köszöntenek fel. Gondolkoztunk rajta, hogy felnőttként trollkodunk a gyerekkel egy-egy hajnali boldogszülinapot hívással. :))

2016. jan. 31. 02:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Anyukám nem él, és nem tudom, hogy hány órakor születtem.

Egyszer egy barátnőm a vmi horoszkópot akart csinálni, és ahhoz kellett volna a pontos idő. Nem tudtam kinyomozni, mondjuk nagyon nem erölködtem.

Azóta is teljes és boldog életet élek. Ámen

2016. jan. 31. 19:49
 12/12 A kérdező kommentje:

"Mondjuk nálunk csak két perc eltérés lett végül a két időpont között, de állítólag másoknál több is szokott. Mivel először rendbeteszik a babát, nem foglalkoznak az időponttal, azt az időpontot jegyzik fel, amikor már túl van az első vizsgálatokon."

Ez logikusnak tűnik, nagyon köszönöm a válaszod! A szobában vizsgálták, azt már végképp nem tudom, hogy mennyi ideig, néhány perc volt. Lehet, hogy a vizsgálatok befejezése után kitöltöttek vmi nyomtatványt, amire már a 10 perccel későbbi időpont került.

2016. jan. 31. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!