Diagnoscan Mammut 2-ben kísérő is bent lehet (terhességi uh)?
"Pénz beszél,kutyaszar táncol."
Tekintve,hogy maszek cég,és te fizetsz nekünk,így az lesz bent akit csak akarsz,aza apuka,nagyszülők,barátnők,...
Teljesen igazad van, kérdező. mi is ezért járunk magánba, és szülünk is magánban, mert egyébként a gyereknek csak anyja van a dokik szerint. olyan szinten, hogy pl. a férjem genetikai betegségeit nem kérdezik, csak az én családomét...mintha már genetikailag se lenne köze a gyerekhez.:/ sőt, a védőnő pl nem érti, miért jön be velem a férjem a kórházba, mit tud ott nekem segíteni...:D
és igen, a mammut 2-es ilyen, sőt, az apukákat szívesen látják! azt nem tudom, mit jelent az nálad, hogy terhességi uh kifejezés, de ha ez egy diagnosztikus vizsgálat (nem 4d babamozi), akkor persze van lelet és kép is.:) ha csak 4d babamozi, akkor a lelet nem biztos, de a kép igen.
más: ajánlom diagnosztikus vizsgálatra az istenhegyit és a maternityt, ha a terhességi uh alatt mondjuk egy 8, 12 hetes uh-t vagy későbbit értesz és nem babamozit.
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!