Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Diagnoscan Mammut 2-ben...

Diagnoscan Mammut 2-ben kísérő is bent lehet (terhességi uh)?

Figyelt kérdés
Szerernénk a párommal elmenni ide terhességi ultrahangra,mivel az sztk-ban nem engedik be!Itt beengedik?Kedvesek?Véleményt is adnak vagy csak képet?
2016. jan. 30. 16:02
 1/3 anonim válasza:

"Pénz beszél,kutyaszar táncol."

Tekintve,hogy maszek cég,és te fizetsz nekünk,így az lesz bent akit csak akarsz,aza apuka,nagyszülők,barátnők,...

2016. jan. 30. 16:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Szuper!Nevetséges de ezért utazunk Budapestre és fizetünk,mert nálunk sem sztk-ban de még magánra sem engedi be az orvos.Az apás szülést is ellenzik.Mintha neki em lenne köze a babához.Nem az egész rokonságom,kollégáim viszem,hanem a gyerek apját..szánalmas az egészségügy!!!
2016. jan. 30. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, kérdező. mi is ezért járunk magánba, és szülünk is magánban, mert egyébként a gyereknek csak anyja van a dokik szerint. olyan szinten, hogy pl. a férjem genetikai betegségeit nem kérdezik, csak az én családomét...mintha már genetikailag se lenne köze a gyerekhez.:/ sőt, a védőnő pl nem érti, miért jön be velem a férjem a kórházba, mit tud ott nekem segíteni...:D

és igen, a mammut 2-es ilyen, sőt, az apukákat szívesen látják! azt nem tudom, mit jelent az nálad, hogy terhességi uh kifejezés, de ha ez egy diagnosztikus vizsgálat (nem 4d babamozi), akkor persze van lelet és kép is.:) ha csak 4d babamozi, akkor a lelet nem biztos, de a kép igen.

más: ajánlom diagnosztikus vizsgálatra az istenhegyit és a maternityt, ha a terhességi uh alatt mondjuk egy 8, 12 hetes uh-t vagy későbbit értesz és nem babamozit.

34hkm

2016. jan. 30. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!