Ti hisztek a kínai naptárban? Valakinek bevált hogy pl januárban tényleg kislányt várt?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 13:41
1/6 anonim válasza:
Már nem, mert téved :D Májusban fogant a babánk, 28 éves voltam ekkor, és fiú lesz, ez tuti, sima és 4D ultrahang is ezt mutatja, egészen egyértelműen ott van a fütykös.
Sőt, a nagyobbiknak is lánynak kellene lennie, pedig róla már nyolc éve tudom, hogy fiú :D
2/6 anonim válasza:
Nem jött be, fiút írt és lány lett.
Ezt most találtam, a fehér kocka alapján az a hónap/életkor másnak se jött be, be is írtam magam. :)
3/6 anonim válasza:
Nálam bejött meg több ismerösömnél is. De nem hiszek benne. :)
4/6 anonim válasza:
Nem. Egyiknél sem jött be. Az első akárhonnan is néztük volna mindenképpen lány kellett volna, hogy legyen, fiú lett. A másiknál ha pontosan nézem szintén lány kellett volna, hogy legyen, ha picit csúsztatok akkor fiút mutatott, fiú lett. Most a 3. nál meg sem nézem. Szerintem felesleges.
5/6 anonim válasza:
Nem, 50%-os nálam (egyiknél talált, másiknál nem). Ennyit magamtól is tudtam, vagy fiú lesz, vagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!