Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen a sorsa az egyáltalá...

Mi legyen a sorsa az egyáltalán nem bevált pelusnak?

Figyelt kérdés
Vettem egy csomag olcsóbb pelust, 50 darabos. Kettőt használtam el belőle, egy óra alatt szétázott. Most azon gondolkodom lehet ezt vajon vmi másra felhasznalni, vagy dobjam a kukába, hogy ne foglalja a helyet?
2016. jan. 28. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Add oda a védőnőnek, rászoruló családnak oda tudja adni. Jobb sokkal, mintha a kukában landolna.
2016. jan. 28. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
megpróbálhatod eladni vagy a rászorulóknak odaadni. inkább mint hogy csak kidobd.
2016. jan. 28. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Inkább ajándékozd oda valakinek. Védőnőnek is adhatod, vagy ha kiírod face-en a helyi csoportba, hogy ingyen elvihető, biztos lesz rá jelentkező.
2016. jan. 28. 17:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem a jòszándékot, de attól tartok a rászorulò család gyermekén is ugyanúgy elázna. Szegények, meg még örülnének is, aztán meg szidnák a jóanyámat!
2016. jan. 28. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
vannak nagyon szegények is, akik örülnek hogy van mit ráadni a gyerekre. inkább legyen rajta rossz pelus mint semmilyen mert nem tudják megvenni még a legolcsóbbat se.
2016. jan. 28. 17:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én olyankor használtam el,mikor pl. fürdés elött egy orával kellett pelust cserélnem,és arra az egy orára tökéletes volt...de akik rászorulok,azok még ennek is örülnek,mert lehet ilyet se tudnának venni.
2016. jan. 28. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán add oda, ne csinálj ebből gondot. Tényleg van olyan, aki ezt is örömmel felhasználja. Egyébként meg szerintem egyik gyereknél ez jön be, másiknál az. Nekünk volt olyan pelenkánk, amit én nagyon szerettem a gyerekre ráadni, ismerős meg rosszul volt tőle, és nem értette, hogy nálunk az hogy lehet jó. És fordítva. Pl. én a Pampers pelenkákat utáltam, valamiért az én gyerekemen "nem működött" :D
2016. jan. 28. 17:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Ad oda a védőnőnek ,vagy caritasnak ,ők tudnak neki jó helyett.
2016. jan. 28. 18:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Én elhasználtam az ilyesmit, mint, ahogy valaki írta pl. fürdés előtt, vagy ha sejthető volt, hogy épp kakilni fog, és úgyis cserélni kell. De ha nem akarsz ezzel macerázni tényleg add a védőnőnek, valaki tudja hasznosítani. Mi is kaptunk olyan pelust, ami ismerős kisgyereknél nem vált be, nálunk meg jó volt.
2016. jan. 28. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Én minden-a 3 gyerekem számára már nem kellő-dolgot(pelenka,bontatlan popsitörlő,bontatlan fürdető,használt,de szép állapotú előke,textilpelenka,stb.)a gyerekorvosunknak adom oda.Nagyon jó-baráti-kapcsolatban vagyunk,így tudom,hogy Tőle jó helyre kerül majd.
2016. jan. 28. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!