Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 hónapos babát meddig hagynát...

2 hónapos babát meddig hagynátok az apukájával és egy üveg tejjel otthon?

Figyelt kérdés
Fejnék le tejet és elmennék kikapcsolódni. Szerintetek egy fél nap sok? 6-7 óra?
2016. jan. 27. 14:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ és tippet.

Akinek üvöltött a fülébe 24/7-ben csecsemő, tudja, hogy igenis kikapcsolódás céljából is el kell távolodni, mert az ember hiába imádja, meg fog őrülni tőle.

2016. jan. 27. 23:44
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Üvöltött, de nekem ilyenkor elég volt, hogy amikor hazajött a férjem, a kezébe nyomtam, hogy innentől a tiéd. Fogta, elvitte sétálni, én meg ledőltem arra az egy órára.

Ha kimozdulok, még fáradtabb lettem volna a járkálástól.

Volt hogy elmentem 2-3 órára maximum, bolt, ügyintézés miatt, de mindig hullaként és szétdurranó mellekkel estem haza.

2016. jan. 28. 07:45
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Max 2 orara. Szerintem 6-7 ora nagyon sok.

2 gyerekes anyuka vagyok , a kissebbik fiam az elso 4 honapban 2 orankent szopizott (ejszaka is) es 14 honapig szoptattam (az ejszakai 2 orai szopit vegig 14 honapig kovetelte) , szoval hidd el tudom milyen a kialvatlansag.

Most majusra varom az ikerbabaimat , lelkileg mar keszulgetek,hogy a kovetkezo 3 evre lemondhatok az alvasrol.

2016. jan. 28. 09:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Ikrek? Az nem semmi, főleg, hogy nem elsőre! Drukkolok, hogy jól alvó babák legyenek! Sok erőt és boldogságot :)!
2016. jan. 28. 10:01
 15/18 anonim ***** válasza:
48%

Utolso valaszolo vagyok!

Koszonom kerdezo :)

Most olvastam ,hogy van a fagyasztoban is lefejt tej . Ha apuka tudja,hogyan kell elokesziteni akkor szerintem tobb idore is ott hagyhatod oket. A lenyeg,hogy legyen boven kaja.

En magambol indultam ki mikor irtam a 2 orat, a kissebbikem nem birta volna ki a a 6-7 orat egy uveg tejjel bar az igaz,hogy a nagy viszont igen.

2016. jan. 29. 09:18
 16/18 anonim ***** válasza:
38%
Szórakozás miatt semennyire.
2016. jan. 29. 18:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Mièrt?
2016. jan. 29. 19:32
 18/18 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert ezzel bebizonyosodna, hogy semmi baja nem lesz a gyereknek, ha nem lóg rajtad három évig folyamatosan, és a sok mártíranya nem tudná játszani a hőst. Megértem, hogy ki akarsz kapcsolódni, a gyermekre meg az apja is ugyanúgy tud vigyázni.
2016. febr. 4. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!