Írnátok ŐSI MAGYAR fiú és lány neveket?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 10:03
21/28 anonim válasza:
15:50-es, ez mind szép név, nekem tetszenek de egyik sem magyar eredetű :) pl. Sára Ábrahám felesége volt.
22/28 anonim válasza:
Botond (kisfiam)
Villő (leendő kislányom)
23/28 anonim válasza:
nem tudom, de a Villő szerintem borzasztó név
amíg nem tudtam hogy lánynév, indig fiúnak gondoltam
24/28 anonim válasza:
Nekem tetszik a Villő, pedig én nagyon nem rajongok az ilyen ősi magyar nevekért. De lányban akad pár szép :)
25/28 anonim válasza:
Szia. Lánynév most nem jut eszembe, viszont a fiam az apukája után kapta a keresztnevét, ami régi magyar név. A Gyula nevet kapta (ma van a névnapjuk:)), második névként pedig a Gergőt. A Gergő nem tudom, hogy milyen eredetű.
26/28 anonim válasza:
Mikolt ezt senki nem írta pedig Was Albert egyik legjobb regényének a Kard és Kasza címűnek egyik szereplője.Ráadásúl összes írása a magyarságról szól.
27/28 icso bogcy válasza:
FERENC.KE MILOSKA . CSABI , ROBERTÓ. ÁRMANDÓ-LAJOSKA . AMANDA SZILVIA MARY LAURA . GUSZTI. 1.2 AZ SZÉPP FIU NÉV.-.-.- esetleg Áronka maja stb.,
28/28 anonim válasza:
Utolsó, te beteg vagy, vagy csak simán nem tudsz olvasni? (Írni sem, azt látom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!