Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaruhákon icipici lyukak...

Babaruhákon icipici lyukak mitől lehetnek?

Figyelt kérdés
Kb gombostűfejnyik, több bodyn is találtam egy-egy lyukacskát. Moly lehet vagy inkább a mosógép csinálhatja?
2016. jan. 23. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Moly.

A levendula segít, azt utálják a molyok. Tedd a ruha közé.

2016. jan. 23. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Simán lehet a mosógép is. Vadiúj ruhán találtam kis lyukat a második mosás után. Csak azon az egyen. "Molymentes" a lakás.
2016. jan. 23. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a mosógép csinál ilyeneket időnként (nem csak babaruhán), pedig még viszonylag új, egy éves a gép. Nem tudom, miért csinálja, de rohadtul idegesítő. Viszont megfigyeltem, hogy ezt főleg akkor csinálja, ha gyorsprogramon mosok.
2016. jan. 23. 23:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyet nekünk is van a gyerekruhákon ,mosás után szoktam látni csak azt nem tudom mitöl ?
2016. jan. 24. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel mosod együtt? Lehetnek közte cipzáros ruhák vagy amiken valami kiálló rész van?
2016. jan. 24. 09:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Külön mosom a babaruhákat mindig... Gondolkodom mi lehet közte de nem jöttem rá. Cipzár is csak a hálózsákon lehet de most azt nem mostam mêgis lett egy új lyuk... Akkor nem moly szerintetek? Vagy az nem ilyet rág a ruhára?
2016. jan. 24. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem anyaghiba. Nem fognám a mosógépre. Nekem csak a kínai "minőségű" ruháknál fordul elő. Gondolom szálhibás volt az anyag, mégis vartak belőle valamit. Vásárláskor nem tűnik fel, de a mosást már nem bírja
2016. jan. 24. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!