Miert van terhesseg 8. heteben az icipici barnazas?
Bármi lehet, sajnos nem vagyok orvos:( lehet, hogy ártalmatlan, lehet, h prog.hiány, vagy lehet, hogy baj van, de ezt csak uh tudja kideríteni. Én mikor múltkor véreztem, fél nap után mentem orvoshoz, és bár élt a magzat, de nálam nem volt jó jel a vérzés, mert 4 nappal később elvetéltem.
Vannak terhestüneteid?
nekem is volt barnázás picit ebben az időszakban,egyből orvoshoz mentem,de nekem a hormonok miatt volt.
sok pihenés kellett
12.hétre teljesen elmúlt.
menj Te is orvoshoz minnél hamarabb mert nem vagyunk egyformák és legalább nem idegeskedsz.Boldog Baba várást.
18 hkm.
1. vagyok. Köszi, azóta már összejött a baba, most 9 hetes vagyok, és minden "áldásos" tünetét "élvezem" 😃 vagyis szenvedek, mint egy partra vetett hal. Hányás, hányinger stb.
De tényleg menj dokihoz, nehogy baj legyen!
Kérdező, ez tényleg nem ilyen itt kérdezek kategória. Nekem is volt 6 hetesen, egy óra múlva az orvosi rendelőben voltam, kaptam progeszteront. Kérdezed mitől lehet progihiány.. kb 12 hetesen a méhlepény átveszi a progeszteron termelését a sárgatesttől. Normális esetben ez így zajlik, miután a sárgatest feleslegessé válik, felszívódik. De sajnos előfordul, hogy sokkal hamarabb megadja magát, mint ahogy a méhlepény érett lenne rá, hogy termelje. Ilyenkor gyógyszeresen kell pótolni, különben elmegy a baba.
Szorítok, hogy minden rendben legyen dokinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!