Szerintetek ha a 2 éves kislányom culija 6tól 18 hónapos korig való és csak ezt hajlandó használni lehet valami baja?
Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 17:01
3/8 anonim válasza:
Gondolom cumi akart lenni. Nem lesz tőle semmi baja, hagyd csak nyugodtan! Arra figyelj viszont, hogy nehogy szétharapja.
4/8 anonim válasza:
Az én 2 évesem születése óta a Mam startot használja, mi baja lenne tőle? Amit szétrág esetleg mielőtt elhagyja azt kidobjuk és kap új ugyanolyat.
5/8 anonim válasza:
Nagy lányom 5,5 éves korig az újszülöttnek való méretet használta, mert nem akart átállni, aztán meg már nem izgatott.
A fogai előre álltak, viszont ahogy letette a cumit, kb. 3-4 hónap alatt teljesen visszamozogtak a fogai az eredeti helyükre.
Azóta már a fogváltás is megvolt és minden oké a fogaival.
6/8 anonim válasza:
Lehet tőle baja. Ahogy nő a gyerek egyre nagyobb a szája és előbb-utóbb be fog férni a teljes cumi. A lányunk is kisebb cumit használt, mint ami a korának megfelelő lett volna és egyszer bement az egész a szájába és megakadt. Még én is alig tudtam kiszedni. Még jó, hogy akkor történt, amikor mellette voltam, megszólalni (sírni) sem tudott. Soha többet nem adtam neki kisebb cumit.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen cumi az, ami befér a gyerek szájába??
Amit az én gyerekem használt, az az én számba sem férne be.
8/8 anonim válasza:
Az újszülötteknek való cumi se olyan kicsi, hogy le tudná nyelni a gyerek. Az meg, hogy beteszi a szájába az egészet, az aztán nem tudom miért veszélyes egy 2 évesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!