Luna26 kérdése:
Mi okozhat menstruácios változást?
Figyelt kérdés
Már tettem fel hasonló kérdést de nem igazán jött rá megfelelő válasz.(3-5 napos szokott lenni az első két napban erősebb és szépet lassan csillapodik,az elmult 2-3 hónapban viszont csipp-csepp aztán erősebb 1-max 2 napig,elég szabálytalanul jön meg de kb 28 napra)babát tervezünk de sajnos minden hónap negatív2016. jan. 23. 15:49
1/4 anonim válasza:
Esetleg orvost is felkereshetnel ezzel... ;)
2/4 anonim válasza:
Pusztán a babatervezés ténye is okozhatja.
Nekem is megváltozott, amióta tervezzük, pedig fogamzásgátlót előtte sem szedtem, tehát hormonális változás elvileg nincs.
3/4 anonim válasza:
Konkrétan bármi. Nekem például az időjárás is változást szokott okozni: nyáron egész más a mensim, mint télen, és volt már, hogy melegebb vidékre utaztam, mint a megszokott, és akkor teljesen másképp jött meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!második neked miben nyilvánul meg a másság?
2016. jan. 23. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!