Olyan nagy baj, ha valaki bébiszittert alkalmaz?
A történet a következő: mostanában többször kellett olyan helyre mennem a 3 gyerekemmel, ahova nem vittem volna őket, ha tudott volna rájuk vigyázni valaki, mondjuk egy nagymama.(okmányiroda, szülés utáni kontroll) kifejtettem egy ismerős anyukának, hogy havi 2-3 órára keresek bébiszittert. burkoltan, de egyértelműen minősített. mindezt úgy, hogy anyukája minden délelőtt segít neki, pedig csak egy 3 éves gyereke van. és azon kívül is rábízza a gyereket, ha dolga van.
tényleg olyan rosszat tennék ezzel a gyerekeknek? természetesen szívesebben bíznám őket nagyszülőre, rokonra, de nincsenek.
Nagyon jól teszed. Én tegnap a 6 éves fiamat vittem magammal vásárolni. 2 perc után 10 másodpercenként megkérdezte, hogy mikor megyünk máááááár?
Sehová nem mennék 3 gyerekkel, mert nem lehet tőlük normálisan ügyet intézni. Az ember nem tud párhuzamosan 4-felé figyelni. Szerencsére én le tudom rakni őket anyukámnál.
Az ismerősök olyasmit kér rajtad számon, amiről fogalma sincs. Ne hallgass rá, ahogy másra sem. Ettől még nem vagy rossz anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!