Házasságban élve, mennyi az a gyerekszám amitől nem vállalnál többet?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha védekeznétek,de terhes lennél. Mennyi gyerek utàn mondanád azt,hogy nem vállalod? Mennyire számítana az, hogy a többi gyereked, és a sajàt anyagi helyzeted jó maradjon? Mi az amiről nem tudnàl lemondani egy nem tervezett esetben?2016. jan. 22. 12:07
11/14 anonim válasza:
Szerintem is tök mindegy, hogy házasságról vagy együtt élésről van szó. Mi hármat vállaltunk, és nem tervezünk többet. Pont tegnap beszéltük a férjemmel, hogy ha becsúszna a negyedik, ő annak is örülne, és én sem vagyok abortusz párti, szóval maradna, de nem szeretnénk, inkább rendesen védekezünk.
13/14 anonim válasza:
Ha terhes lennék, biztos nem vetetném el, szóval ha nem akarok gyereket, akkor védekeznék. Amúgy valószínűleg 3 gyereket szeretnék, de az se lenne gond, ha 4 is lenne.
14/14 anonim válasza:
Házasságban élünk, nem rosszak a körülményeink, de 1nél nem lesz több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!