Hogy tetszik ez a bolt/oldal?
Szerintem elég jó áron vannak babakocsik, meg egyéb dolgok, nem tudom volt-e már valaki ott.
Ha igen, akkor tényleg jó minőségű cuccok vannak?
??????????????????????????
Biztos jó, de mi? Nem csatoltál linket.
Igen, valóban kicsi, zsúfolt, de az eladók segítőkészek. Mi itt vettük a kiságyat, pelenkázót és a babakocsit is. Abszolut normál minőségűek a kocsik is, olyan, mint máshol az ugyanilyen márkájú, csak olcsóbb.
Ha kinézed a neten, akkor az eladók ár szerint fogják tudni, hogy melyik babakocsit keresed, úgyhogy ha esetleg listával mész, írd fel azt is.
És tényleg nem egy brendon, ahol mindent megnézhetsz, megfogdoshatsz és dönthetsz, de az áruk sem brendon kategoria. A minőség meg... kinek mi... Nekünk nagyon messze van, így csak egyszer voltunk ott.
jaa azt gondoltam, de kinéztem egy babakocsit, ami tetszik, és az ára is elfogadható.Csak azért kérdeztem tud-e valaki valamit mert nincs kocsink, nincs olyan közel, szóval meg kell szerveznem a dolgot:)és semmiképp nem szeretnék úgy babakocsit venni, hogy ne láttam volna előtte.
köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!