Van olyan internetes oldal, vagy bolt, ahol jóval olcsóbban meg lehet kapni a tápokat, mint pl a Fressnapf-ban?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 08:47
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Mi a pennybe vesszük a tápot, 10 kg 1500 ft, ha akciós akkor meg 1300.
3/8 anonim válasza:
Tápról beszélünk, nem izesített fűrészporrol.
Első
4/8 anonim válasza:
bizony. jól írta az első!
egyébként meg gugli a barátod :P írd be a keresőbe a keresett táp nevét, és találsz egy csomó netes üzletet, a legtöbbje 5000ft felett ingyen házhoz viszi. én eddig allati.com-ról és vakkantóról rendeltem (nem csak tápot, felszerelést is), meg voltam velük elégedve.
5/8 A kérdező kommentje:
A petnet is drága?
2011. jan. 26. 10:31
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes konkrét webshopoknál leragadni. Én bármit rendelek, megnézem, hogy éppen most hol a legolcsóbb (belekalkulálva a szállítást is) és ott rendelem meg. Volt olyan, hogy egy zsák tápon 6 ezret spóroltam így.
7/8 A kérdező kommentje:
Orijen tápot néztem a kutyámnak, de most látom, hogy Pro planhoz adnak kutyafekhelyet az allati.com-on, csak nem tudom az a táp mennyire jó neki.
2011. jan. 26. 11:21
8/8 anonim válasza:
tapfutar.hu
szerintem valamivel olcsóbb, meg mindig küldenek mellé ajándékot, Budapesten ingyen szállítanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!