Ez a nő beteg, hogy mű babák körül forog a napja, meg annyit költ rájuk mint egy igazira? Plusz nekem rohadt ijesztő, hogy ennyire élethűek.
2016. jan. 17. 11:04
1/8 anonim válasza:
Csak annyira, mint akik videójátékokkal vagy egyéb szerepjátékokkal játszanak.
Mint írja, ez is csak játék.
Az meg, hogy mennyit költ rá.... ennél sokkal költségesebb hobbik is léteznek.
Egyébként nem találom élethűnek. Elég ronda babák.
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem azért ez elmebetegebb, mint egy videójáték. Ez olyan mintha lenne egy kitömött kutyám és azt gondoznám. Ráadásul felnőtt fejjel, mert még ha egy gyerek játszik ezzel az normális.
2016. jan. 17. 11:44
3/8 anonim válasza:
Es kerdezo neked ehhez mi kozod ?
Mindenki csinal amit akar.
4/8 A kérdező kommentje:
Az a közöm, hogy felteszi youtubera és megtalálja az én gyerekem, hogy vegyek neki ilyen babát. Én meg kiakadok, hogy vannak ilyen hülye felnőttek. Tőlem babázzon, de ne tegyen már úgy mintha normális lenne.
2016. jan. 17. 11:52
5/8 anonim válasza:
Tudod vannak,akik elveszítették a gyereküket,van,akinek soha nem született,ezért vesz ilyen reborn baby-t.Számomra is félelmetesen élethű,de a mai világban már annyi minden furcsa dolog van,hogy ezen már fenn se akadok.És aki élethű guminővel él?!Az jobb?
7/8 anonim válasza:
És ha elmebeteg akkor mivan? Ő dolga... ennél azért durvább dolgok is vannak a youtube-on,tehát ha neked ez gond akk ne engedd oda a gyermeked. Marha egyszerű.
8/8 anonim válasza:
Unokahúgomnak is vettek ilyen babát, nem olcsó, de én nem látok semmi problémát benne. Az ő dolga, senkinek nem árt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!