Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvetéltem, és egész nap...

Elvetéltem, és egész nap zokogok egy világ omlott össze bennem, más hogy jutott túl ezen?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már ez volt az utolsó lehetőség ( én 36, Férjem 43) mire megint terhes lehetnék már túl idősek leszünk. Nagyon el vagyok keseredve! Segitsetek !!!
2016. jan. 17. 08:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 30 a párom 38 éves. Lassan 11 éve várunka mi kis csodánkra. 5 sikertelen lombik + 2 fagyibabás beültetés + 1 6 hetes vetél (ami első sikeres terhesség lett volna 10 év után). Márciusban a következő lombik. Ne add fel!!!
2016. jan. 17. 10:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó lehetőség?!?!Mi van????A férfinél ez egyáltalán nem kor,de Nálad sem.A bátyám idén lesz 45 éves, a felesége 36 éves múlt,4 hónapos a gyerekük,és akarnak még babát!Egy barátunknál márciusban születnek az ikrek-spontán fogantak-a csajszi szintén 36 éves,a pasi sok 49!!!Egy másik párnál a pasi 50 éves volt,a csajszi szintén 36,amikor a fiuk született 7 évvel ezelőtt....amikor a mi 3. gyerekünk én is és a férjem is 40 évesek voltunk.Szóval sok sok lehetőségetek van még,a baba elvesztése miatt érzett fájdalmad mondatja ezt Veled.Mielőbbi testi, és lelki felépülést kívánok!
2016. jan. 17. 13:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Mármint a pasi nem sok,hanem jóval több,49 éves.
2016. jan. 17. 13:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nehogy feladd, próbálkozzatok.

idővel "sebek" begyógyulnak, addig is mindent tenni ami segíthet: egy kiadós sírás, nagy séta vagy jó hangulatú olvasás, férjeddel egy kiadós eggyüt lét stb..

ahogy többen is írták, idősebbek is simán fogannakbabát, hát akkor ti miért ne? a környezetekben meg hogy nincs 40 feletti apuka, most. később? egy apa apa akkor ha agyereke idpsebb

2016. jan. 17. 21:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatást. Igazából a 3. baba lenne. Így ahogy olvastam egy két hozzászólást el is szégyelltem magam hogy igy elhagyom magam hozzátok képest. Ma meg látta a doki az uh-on Úgyhogy még megvan. Bár még vérzek ami jót nem jelent. Köszönöm megegyszer és kívánok Nektek minden jót!
2016. jan. 18. 21:03
 16/16 anonim ***** válasza:
A 12. vagyok.Ha 3. baba pláne nem az utolsó lehetőség,ne viccelj már!Mondott valamit a doki?Van remény?Én nagyon,nagyon drukkolok Nektek!
2016. jan. 18. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!