Menszesz elott terhessegi tunetek?
Figyelt kérdés
Mielott meg jon minden honapban hanyingerem van egesz nap reggelente emelygek bizonyos etelektol viszolygok van amit kivanok arra lennek kivancsi hogy veletek volt e mar ilyen ?2016. jan. 16. 15:49
1/3 anonim 

válasza:

Nekem pár éve produkál szokatlan tüneteket mensi előtt a szervezetem...
Ezek közt van az enyhe hányinger is... Mikor megfogant a baba akkor épp nem volt....de 4 nap késésnél már igen.
Sztem ne alapozz ezekre a pms tüneteknek betudható tünetekre... Ha késik a havi az már lehet jel! :)
2/3 anonim 

válasza:

Igen, nekem a hányinger, émelygés a PMS része. De csak szülés óta van így, előtte csak szimplán fáradékony és kívánós voltam.
3/3 A kérdező kommentje:
Egyebkent ugyan ugy meg jon napra pontosan csak elotte hmyingerem van es kivanos vagyok
2016. jan. 17. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!