Rozita névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Adnátok?
Rozália,Zita nevek helyette jobb lenne?
2016. jan. 15. 23:31
1/9 anonim 

válasza:

Borzalmas! Inkább Rita, Réka, Blanka, Noémi, Tünde, Enikő, Anna.
2/9 anonim 

válasza:

Szerintem is borzalmas.
Viszont egykori legjobb barátnőm Zita volt, volt osztálytárs meg Rozália, ő öngyilkos lett huszonévesen, nem tudok elvonatkoztatni tőlük.
3/9 anonim 

válasza:

Nekem a Rozita túl szappanoperás, nem adnám
4/9 anonim 

válasza:

Az egyáltalán létező név? Egy mexikói sorozatban (Soñadoras) hívták a főszereplő nővérét Rózának, és a család Rozita-nak becézte. Itt Magyarországon szerintem mindenki ötször visszakérdezne, hogy "MI? Rozika?"
5/9 anonim 

válasza:

Szerintem csodálatos, ragyogó név!
Ha nekem gyerekem lenne, akkor is ezt adnám neki, ha lány lenne vagy ha fiú!
A kutyámat és az aranyhalaimat már át is neveztem Rozitának.
Egy picit javíthatnál rajta: Rozita helyett Rozetta lenne a tökéletes!
6/9 anonim 

válasza:

Ócska, szappanoperás név, max cigányoknál tudom elképzelni, azok adnak ilyen neveket.
A Rozália meg elég öreges szerintem. De Rozitánál az is jobb. Zita okés. De ezeknél nagyon sok szebb név van, nézd át az anyakönyvezhető neveket, bőven találsz szerintem.
7/9 anonim 

válasza:

nekem sem tetszik szerintem is tul szappanoperas. baratnom lanya Róza. az tetszik.
8/9 anonim 

válasza:

Szerintem is kissé bulváros, nem tetszik. A Róza, Zita sokkal inkább.
9/9 anonim 

válasza:

Rozália és a Róza tetszik.
Rozita, Zita nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!