Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után szedted továbbra...

Szülés után szedted továbbra is a terhes vitamint?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 07:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen szedtem a 12. hétig, aztán ami megmaradt azt meg valamikor szülés után kapkodtam be.
2016. jan. 15. 08:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jan. 15. 08:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, miért, ki kellene dobni a maradékot? A szoptatáshoz is jó. A vérveszteség miatt is célszerű. Ez csak egy multivitamin folsavval.
2016. jan. 15. 08:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, mert ősszel szültem, és elég sok volt az influenzás, igy a dokim javasolta, hogy a maradékot(volt egy egész doboz) szedjem be, az a tuti vitamin szoptatás alatt. :)
2016. jan. 15. 08:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tovább, hanem újra. Terhesvitamint mindkét gyereknél csak az első trimeszterben szedtem naponta, utána a másodikban két-három naponta, utána abbahagytam. Szoptatásnál vettem elő újra.
2016. jan. 15. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A maradék terhesvitamin és vasat a szoptatás alatt szedtem be, mert javasolta az orvos. Nem is lett vitaminhiányom és hajhullásom a 26 hónap alatt amíg tejet "gyártottam".
2016. jan. 15. 10:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak amíg el nem fogyott. Utána már nem vettem újat.
2016. jan. 15. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
multivitamint szedek, mellette vasat, folsavat, kalciumot és magnéziumot. Szerintem ugyanúgy folytatni fogom szülés után is. Elsőnél nem tettem, konkrétan volt egy időszak, amikor egész nap, minden nap szédültem.
2016. jan. 15. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen,mert csak szopott a baba 6 hónapos koráig....aztán persze átállt,de 2 éves koráig reggel és este nem mondott le ezen dologról.Kb 3 hónapig szedtem még(szülés után).
2016. jan. 15. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!