3hetes babam eletebe hogyan csinaljak rendszert?
ENnyi idősen még nem tudsz rendszert csinálni, olyan gyorsan változik a baba még.
Majd 6 hónapos kor után már jobb lesz, de igazi fix napirend - ami nem csak 1 hétig tart - 1 éves kor után alakul ki általában.
Ahogy az első írja, a fürdés és az utána lévő esti rutin legyen mindig ugyanakkor.
A lányom 12 hetes, 5(!!!) napja szokott rá, hogy éjszaka alszunk, nappal dumálunk. Nem mondom azt, hogy a 12 hét alatt folyamatos volt a csere, de olyan 8-10 héten keresztül biztos. Szívtelen voltam, de én már annyira kikészültem, h nem ébredtem fel néha ha sírt, emiatt sokszor megpróbáltam nappal ébren tartani avagy felébreszteni. Lehetetlen volt...
Enni soha nem keltettem... a kórházban, talán. Itthon nem. Kelt 3 óránként, most már 3-4óránként. Az éjszakát végig alussza, nem ébred enni, én sem keltem. Ha éhes, szól. Ha meg alszik, nem tudom felébreszteni...ha aludni akar hiába nyomkodom a szájába a cumisüveget, max. azt érem el vele, hogy komfortcumizik és csak jobbat alszik. Szépen hízik, szépen fejlődik. Akkor probléma nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!