Anyukák ti magánorvoshoz jártatok vagy kórházi rendelésre?
Is-is.
Nálunk a kettő egyszerre működik.
A magán vizsgált, az állami adta az összes beutalót, a magán értékelte a kapott leleteket. Nagy ultrahang, NST a kórházban, kombinált szűrés magánban.
14. hétig SZTK-s, aztán onnantól magánba jártam. (akkor láttam/hallottam először a fiam).
De a vizsgálatokra - labor, vérvétel, , ultrahang, CTG - mindenre a kórházba adott beutalót a dokim, ahol dolgozott, és ahol szültem is.
Így kb 5-6 hetente mentem a magán rendelésére, akkor vittem a leleteket, és kaptam az új beutalókat.
Nagy kórházban rendelő orvost választottam,m de az orvosi vizsgálatokra magánrendelésre jártam ki hozz, mert nálunk még így is sokszor órákat kell ülni a terhesgondozó előtt. Elég volt a ctg-k előtt ezt kivárni, inkább kifizettem a magándokit.
Vérvizsgálatokra, stb. a oepes ellátást vettem igénybe, szülni is oepre szültem.
A nőgyógyász és a fogorvos az a két terület, amivel csak magánba járok, minden mással SZTK.
A terhesség alatt kb. 6 hetente a magán dokihoz, viszont az összes vizsgálatot, labort az SZTK-ban csináltattam, ill 18 heti UH-ra én is egy magán helyre mentem, mert már régebbről ismertem azt a szonográfust és megbíztam benne, az eredményeket vittem mindig a dokimhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!