Nagyon fontos kb.20 perc - fél órás elintéznivalóm van hétfőn reggel. Egyedül hagynátok 5 hónapos babátokat a 4 éves gyereketekkel ennyi időre úgy hogy megmondjátok neki, hogy ha bármi baj van csengessen be a szomszédba?
Figyelt kérdés
Megmondanám neki, hogy ne vegye ki a kiságyból (de az is lehet hogy inkább a járókába hagynám ott), ne csináljon vele semmit csak figyelje hogy ne legyen baj, és ha bármi van azonnal csöngessen be a valamelyik szomszédhoz. Kivitelezhető ez szerintetek? Sajnos senkit nem tudok most megkérni a felügyeletre és nagyon hamar visszaérnék.2016. jan. 9. 21:04
13/44 anonim válasza:
én szerintem rugalmasan és lazán nevelem a gyerekeimet, de valahogy ezt én sem tenném meg :/
Keress valakit, barátnőt, munkatársat, szomszédot, vagy vidd őket magaddal.
14/44 anonim válasza:
Nem, dehogy! A 4 évest se hagynám egyedül, nemhogy még egy kisbabát is rábízzak...
15/44 anonim válasza:
Szerintem egy felelősségteljes szülő fejében ez az opció meg sem fordul. Ha nincs más lehetőség, akkor a picit magadra kötöd vagy babakocsiba rakod, a 4 éves meg már önjáró és együtt mentek.
16/44 anonim válasza:
Dehogy, vinném őket, vagy megkérném akár a szomszédot, hogy menjen át addig. Ezek miért nem opciók?
17/44 anonim válasza:
4 évesre???!!! Dehogyis! Egy ennyi idős gyerek nem tud még kezelni egy ilyen helyzetet. Sőt...Még rá is figyelni kell, ne csináljon butaságot. Az oké, hogy a kicsivel a járókában mondjuk nem lesz semmi, de a négy évessel addig mi lesz?
18/44 anonim válasza:
Komolyan, megállt az ütő bennem, hogy egy ilyen kérdés megfordul valaki fejében...
Honnan tudod, hogy nem fog történni baj és hazaérsz időben?? Nem, nem nem....ugye nincs ilyen szülő??...
19/44 anonim válasza:
Meg sem fordulna a fejemben ilyén baromság!
Bocs,de te nem vagy 100as!
20/44 anonim válasza:
A nagyot vidd oviba a kicsit meg vidd magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!