Ismertek olyan nőt aki terhesen egyedül maradt?
Figyelt kérdés
Sikerült új kapcsolatot találnia? A gyereknek tudott úgy örülni, mintha kapcsolatban született volna?2016. jan. 9. 18:32
1/4 anonim válasza:
Igen, többet is. Nem mindegyiket ismeretem még a babaváráskor. De akit ismertem, ő örült a babának így is.
Új kapcsolata lett mindegyiknek előbb vagy utóbb.
2/4 anonim válasza:
Jelen! Bár én még nem szültem, csak várom a babát. Nem rég hagytak el.
(És most majd jön a lepontozás, mintha az én hibám lenne)
3/4 anonim válasza:
igen többet.mindnek lett új kapcsolata amelyik akart (volt olyan is aki azt mondta neki az életben nem kell többet férfi) de ez ritka
4/4 anonim válasza:
Ismerek, nem sikerült új kapcsolatot találnia, a gyerek inkabb nyűg, mint öröm, hiszen azért lett terhes, hogy a férfi majd ezért a gyerekért jól ott hagyja majd a feleségét, meg a kamaszfiát. A terv befuccsolt, a nő meg ott cseszi el a gyerek nevelését, ahol tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!