Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babátok, gyereketek meddig...

Babátok, gyereketek meddig látta (ha látott) szellemeket, alakokat?

Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 16:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kérem szépen az idetévedt lepontozót, hogy ha nem tetszik menjen már át a szex topicba, nekem minden válasz érdekes, hasznos és köszönöm.
2016. jan. 8. 06:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, így írjon valaki, ugye, hogy le lesz pontozva. Komolyan mondom, már semmi kedvem nincs írni sehova semmit!

A lepontozó meg vagy ide, vagy nekem privátban legyen szíves leírni, hogy miért pontozta le a válaszokat!

Senki nem mondta, hogy hisz a szellemekben, csak azt írta le, amit a gyereke mond! Ebben mi a nem hasznos????

Most legszívesebben olyat írnék a lepontozónak, hogy egyből kitiltanának innen.

2-es voltam.

És több storyt nem fogok írni, pedig lenne, de úgy tűnik a 0%-ra nevveznék be vele.

2016. jan. 8. 09:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
nem kell foglalkozni a lepontozókkal én se foglalkozom vele soha, a legjobb tudásom szerint válaszolok a kérdésre - itt saját tapasztalatot osztottam meg, tehát még azt se lehet rá mondani, hogy rosszul tudom :D - abban biztos vagyok hogy a kérdezőnek érdekes a válasz, az meg hogy sok ember pontozgat össze vissza csak hogy meglegyen a napi pontszáma és előrekerüljön a "ranglistán" , hát ha ettől lesz boldog miattam csinálja... elég sanyarú élete lehet :) engem érdekelne több sztorid is ! 5-ös voltam :)
2016. jan. 8. 12:26
 14/18 A kérdező kommentje:
12-es én várom a további sztorikat!
2016. jan. 8. 14:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiam mondta 2,5 évesen, hogy fél elaludni, mert van valaki az ágya alatt, és este előjön.

Össze kellett szednem a bátorságom, hogy be merjek nézni az ágy alá, és megnyugtassam, hogy nincs ott senki.

Olyan arcot vágott, mintha tényleg látna valakit, láttam a félelmet a szemében, és megrémültem én is. Szerencsére azóta nem mondott semmit:)

2016. jan. 8. 15:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok. Fú bocsi...kicsit felhúztam magam. :)))

Szóval volt egy, ami ááá elég durva volt. Ebédeltünk, csirkepörkölt volt, anyósom a csirke combját vágta éppen a késével. Fiam nézi a tányérját, majd megjegyezte: a szellem néninek is ilyen lába van. Áááá hallod... elég félelmetes volt. :)

Ismerősöm gyereke a nagyinál a kertben fél egy fa közelében, nem megy a közelébe, sír, ha meglátja, látszik rajta, hogy tényleg fél, mondta, hogy ott halott van. Most 6 éves, pár éve nem csinálja ezt. 5 évesen viszont mondta, hogy ő nem 5 éves, hanem 51. És hogy ő nem XY, nem ez a neve.

Fiamat amúgy kérdeztem erről, azt mondta, nem fél. De azért előfordult kirohanása az ágyon ülő szellemen kívül is, volt, hogy kiszaladt a szobából, hogy fél, mondom mitől? szellem van benn.

2016. jan. 8. 15:26
 17/18 anonim ***** válasza:
ez azért elég ijesztő, ilyentől én is megijednék :)
2016. jan. 9. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
fiammal kapcsolatos észrevétel (5-ös vagyok a lányom mellett nekem van a 21 hónapos fiam ) - tv-n szoktunk youtube-on zenéket hallgatni amíg játszunk, beteszek véletlenszerűen egy listát és akkor mennek a számok egymás után, 1 hete kb volt egy dal, aminek nem volt klipje, csak felhők meg egy madár volt végig a dal alatt... ahogy meglátta a fiam, odarohant és teljes extázisba mondogatta és mutatott a képernyőre hogy anya-anya, erre tegnap újfent ugyanennél a dalnál, ugyanez a reakció, míg a többinél max annyi ha valamelyik nagyon tetszik neki, elkezd táncolni rá... őszintén szólva nem tudom mire vélni a dolgot, lehet az ezotériába kéne beírnom mit szólnak hozzá :) - talán egy megszületése előtti emlék hogy a felhőkön túlról látott engem? beszélhetne már rendesen, hogy megtudjam :D Azt nem tudom megszokott-e vagy sem, de mindenkit a nevén nevez, barátokat-rokonokat, de a saját nevét nem hajlandó mondani, bármennyire is igyekszem, nézegetünk képeket, mondom, hogy mondja a nevét, hogy ő van a képen, de inkább más képet néz és mondja másnak a nevét.. :)
2016. jan. 10. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!