Babátok, gyereketek meddig látta (ha látott) szellemeket, alakokat?
Igen, így írjon valaki, ugye, hogy le lesz pontozva. Komolyan mondom, már semmi kedvem nincs írni sehova semmit!
A lepontozó meg vagy ide, vagy nekem privátban legyen szíves leírni, hogy miért pontozta le a válaszokat!
Senki nem mondta, hogy hisz a szellemekben, csak azt írta le, amit a gyereke mond! Ebben mi a nem hasznos????
Most legszívesebben olyat írnék a lepontozónak, hogy egyből kitiltanának innen.
2-es voltam.
És több storyt nem fogok írni, pedig lenne, de úgy tűnik a 0%-ra nevveznék be vele.
A kisfiam mondta 2,5 évesen, hogy fél elaludni, mert van valaki az ágya alatt, és este előjön.
Össze kellett szednem a bátorságom, hogy be merjek nézni az ágy alá, és megnyugtassam, hogy nincs ott senki.
Olyan arcot vágott, mintha tényleg látna valakit, láttam a félelmet a szemében, és megrémültem én is. Szerencsére azóta nem mondott semmit:)
12-es vagyok. Fú bocsi...kicsit felhúztam magam. :)))
Szóval volt egy, ami ááá elég durva volt. Ebédeltünk, csirkepörkölt volt, anyósom a csirke combját vágta éppen a késével. Fiam nézi a tányérját, majd megjegyezte: a szellem néninek is ilyen lába van. Áááá hallod... elég félelmetes volt. :)
Ismerősöm gyereke a nagyinál a kertben fél egy fa közelében, nem megy a közelébe, sír, ha meglátja, látszik rajta, hogy tényleg fél, mondta, hogy ott halott van. Most 6 éves, pár éve nem csinálja ezt. 5 évesen viszont mondta, hogy ő nem 5 éves, hanem 51. És hogy ő nem XY, nem ez a neve.
Fiamat amúgy kérdeztem erről, azt mondta, nem fél. De azért előfordult kirohanása az ágyon ülő szellemen kívül is, volt, hogy kiszaladt a szobából, hogy fél, mondom mitől? szellem van benn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!