Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A terhesség legelejétől a...

A terhesség legelejétől a szülésig, összesen hány forintot költöttetek orvosra, vizsgálatokra?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyi a reális?

Ha volt fogadott orvosotok, szülésért mennyit fizettetek? Ő mondott fix árat, vagy amennyit gondoltatok?

Ha nem volt fogadott orvosotok, adtatok-e hálapénzt?

Nővéreknek, szoptatási tanácsadóknak kell-e/illik-e adni szerintetek?

2016. jan. 6. 22:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Olyan,hogy mennyi a reális,nincs.Nem mindegy,hogy szakorvos,főorvos,adjunktus a dokid.Az sem,hogy a fővárosról,nagyvárosról,vagy kisvárosról van szó.

Budapest:Nekem az 1. gyereknél kb.150 ezer ft volt.Magánvizsgálatok,szülésznő+fogadott doki.

A 2. húzós volt.A doki(magánrendelés+szülés)70 ezer+70 ezer,szülésznő 30 ezer,nővérek összesen 3000,a magán UH-ok+integrált teszt 60 ezer,mivel rossz lett az eredmény amniocentézisre mentem(ez 2008-ban volt,az akkor még működő Telki Magánkórházban mentem)150 ezer ft volt(és 3 nap alatt megvolt az eredmény).

A 3. babánál(2012)-ugyanaz a doktornő-szülés 70 ezer,magánrendelés 70 ezer,ugyanaz a szülésznő 40 ezer,a korom miatt magánúton CVS-t végeztettem az 60 ezer volt,az UH vizsgálatok kb. 30 ezer.A kórházban a nővérek 3 ezer ft-ot kaptak.

2016. jan. 7. 20:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Elsővel kb 60.000Ft( 4D+ gyógyszerek+ hàlapénz)

Màsodikkal eddig kb 30.000Ft (gyógyszerek) de most megyünk 4Dre az 15.000Ft plusz ha meg leszek elégedve amkor ugyanúgy pénz plusz csomag a nővéreknek,orvosnak.

2016. jan. 10. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!