Nektek hogy tetszik a Hanga név?
Figyelt kérdés
Esetleg jobb lenne a Hanna...?2016. jan. 6. 19:04
13/20 anonim válasza:
Nekem mindig is Kanga jutott eszembe a Micimackóból erről a névről...
14/20 anonim válasza:
Nekem is Kanga :)
Érdekes név az biztos.
A Hanna csak így nem tetszik, minden 2. gyereknek ez a neve. A Johanna is gyakori, de szerintem jobb.
15/20 anonim válasza:
Nekem annyira kb.,mint az összes többi virág/növénynév. De hogy a Hanna erőltetett magyarosítás lenne???? A Hanna héber eredetű, bibilai név, a Hanga meg egy virág neve (más néven Erica, azaz magyarul Erika).
16/20 anonim válasza:
A Hanga szerintem gyönyörű, a Hanna nem tetszik.
17/20 anonim válasza:
Őszintén szólva a Hanga nekem annyira nem tetszik. Kissé durva a kiejtése, nem cseng szépen.
18/20 anonim válasza:
A "h", "n" és "g" hangok nem durvák, a "k", "t", "r" hangok már annak mondhatóak. A leglágyabb hangok az "l", "n", "m", de nem lehet minden kislány Emma, Anna meg Lili.
Nekem a Hanga jobban tetszik, mint a Hanna, de egyik nevet sem adnám a gyerekemnek.
19/20 anonim válasza:
Nem rossz :) Nekem a Hannánál jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!