Emili ^^ kérdése:
Melyik nevet választanád?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek segítek nevet keresni. Ikrei lesznek, két kislány, Angliába élnek, Howell a vezetéknév.
Ezek a nevek tetszenek nekik: Zoe, Emily, Olivia, Emma
2016. jan. 4. 17:52
11/20 anonim válasza:
A Jennifer nem tetszik, a másik 4 név viszont nagyon jól hangzik a vezetéknévvel.
Én az Oliviat mindenképp választanám, mellé pedig vagy az Emily vagy a Zoe.
Az Emily és Emma párost pedig nem választanám mert egészen hasonlóak.
12/20 anonim válasza:
Hmm, szép nevek! Pont ezek a lányaim 2. nevei (magyarul). :-)))
15/20 A kérdező kommentje:
Mentek a zöld pacsik! 38 hetes kismama volt a barátnőm, de 1 órája világra jöttek a babák amíg dolgoztam, Emily Howell és Olivia Howell lett a nevük. :) ☺
2016. jan. 5. 13:42
16/20 anonim válasza:
Angliában élünk mi is es Olivia es Emily kedvelt nevek.Ezeket valasztanam. Ennifer inkabb ameikaban. Emma helyett lehet Gemma is. Ami meg nagyon tetszik Scarlett Summer Lola Millie Sophie
17/20 A kérdező kommentje:
Igen felkapott nevek, én is Angliai vagyok. Nekem Flower, Anna és Lily a lányaim neve.
2016. jan. 6. 16:28
19/20 anonim válasza:
10-es vagyok: Gratulálok a barátnődnek! És persze Neked is a 3 lányzóhoz :)
Májustól már én is 3 lányos anyuka leszek :)
20/20 A kérdező kommentje:
19-es. Köszönjük! Gratulálunk neked is!
2016. jan. 7. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!