Melyik nevet választanád? (szokatlan nevek)
Az a helyzet, hogy két olyan név tetszett meg nekünk, ami nem az a szokványos, mindennapi név. Melyik tetszik nektek jobban? Vállalható nevek egyáltalán?
Két név: Alba és Ariana
Az albáról az Alba Volán -os busz jut eszembe.
Az Ariána meg az Ariána lány változata. Olyan mint az Adrienn flancos kivitelben.
Nem adnám egyiket sem, de az Albát választom.
Egyébként igen, vállalható nevek. Legalább nem rondák :)
Szia! Azt hittem az Ariana lány név, nem is értettem elsőre hogy hogy válasszak egy lány meg egy fiú név között.
Pont ezért, én az Albát választanám, a hangzásából lejön h fiút takar :)
ezek fiú nevek??? utolsó, ha nem írod, akkor minden gyanú nélkül leírom, hogy Ariana, az szebb kislánynak :D Albáról nekem az alga jut eszembe :)
na de így más, ha ezeket fiúnak szeretnéd adni akkor egyiket se!!! Ariana, biztos, hogy annának fogják hívni, ráadásul még ari is... ez már kimeríti a csonkítás fogalmát ;)
Nekem az Ariana jobban tetszik, Albáról az Alba Volán meg az Alba pláza jut eszembe :) A vezetéknevet lehet tudni? úgy könnyebb dönteni, hogy melyik illik a vezetéknévhez. :)
Bár én a helyetekben inkább az Aria-t választanám Ariana helyet. Az tényleg túl sznobnak tűnhet, viszont az Aria nagyon édes név :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!