Melyik nevet választanád? (szokatlan nevek)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy két olyan név tetszett meg nekünk, ami nem az a szokványos, mindennapi név. Melyik tetszik nektek jobban? Vállalható nevek egyáltalán?
Két név: Alba és Ariana
2014. júl. 21. 21:11
12/33 anonim válasza:
Most ezek tényleg fiú nevek?? Én teljesen abban voltam hogy lány nevek.. jesszus bocsi :D EGYIK SE!!
13/33 anonim válasza:
Jézusom ne haragudjatok, én írtam h fiú nevek, valamit baromira félreolvastam!!!!!!!! De megnéztem, az Alba lány név..
Khm.. Szóval.. Az Alba túl fiús szerintem, úgyhogy Arianát választanám (ez nagyon tetszik is amúgy).
Bocsánat még1x!!!!! :)
14/33 anonim válasza:
Alba ne legyen! nagyon könnyű lenne csúfolni...
15/33 anonim válasza:
Ha székesfehérváriak vagytok, akkor jó az Alba.:) Amúgy nekem nagyon nem tetszik, mint keresztnév. Akkor már Ariana, hátha Ari-nak becézik.
17/33 anonim válasza:
Alba? Hát ez ha lenne akkor inkább fiúnak mondanám, de gondolom, lánynak gondolod, mert az Ariana viszont egyértelműen lány; na szal sztem akkor Ariana
18/33 anonim válasza:
Megtudhatjuk, hogy mi a családnév? Úgy talán könyebben mondhatunk véleményt.
20/33 anonim válasza:
igen, a vezetéknév fontos. Pl Kovács Alba sokkal jobban hangzik, mint a Kovács Ariana (jelzem, a Google helyesírás ellenőrzője egyiket sem ismeri fel :D). Ellenben a Mérei vezetéknévhez az Ariana sokkal jobban passzol. Nyersen nekem az Ariana sokkal jobban tetszik - Aria a basszusgitárom neve, szóval elfogult vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!