Szerintetek is gonosz, és felelőtlen dolog olyan férfinak gyereket csinálni, aki alacsony és kis pénisze van?
Figyelt kérdés
aki a 170 cm magasságot sem éri el és 14 cm a pénisze
Miért akar a fiának rosszat ? hogy szenvedjen egész élete során ?
2016. jan. 3. 14:22
41/42 anonim válasza:
Szerintem nincs gond, mivel ugyanúgy léteznek alacsony lányok. A lényeg, hogy azért legyen 160, de figyelj, a fontos nem a külső, hanem a belső. Ha egy lány szeretni fogja, a belsője miatt fogja tenni, és ha valóban szereti, nem fog olyasmin fennakadni, hogy alacsony, vagy kicsi a pénisze. Inkább amiatt imádkozz, hogy nem egy tahó lesz a gyerekből, hanem udvarias, kedves és jól nevelt. Mert akkor tarolni fog a lányoknál. És ugyanúgy, ahogy mondták már az előttem lévők, nem tudni, mit fog dobni a gép. Van egy ikrem, kétpetéjűek vagyunk. Ő magas lett, én meg alacsony. Pedig a felmenőink nem az a különösen égimeszelő társaság.
42/42 anonim válasza:
Ez a magasság nem olyan alacsony... Különben is, az alacsony emberek tovább élnek, gerincük sem készül ki... 14 centi szintén nem kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!