Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is gonosz, és...

Szerintetek is gonosz, és felelőtlen dolog olyan férfinak gyereket csinálni, aki alacsony és kis pénisze van?

Figyelt kérdés

aki a 170 cm magasságot sem éri el és 14 cm a pénisze

Miért akar a fiának rosszat ? hogy szenvedjen egész élete során ?

2016. jan. 3. 14:22
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
92%

Mivan??? Apósom 165 cm, anyósom 160, a párom pedig 187. A péniszméretről nem tudok nyilatkozni, h apósomnak mekkora, páromnak nem 14....

Tiszta idiótaaság amit írsz!

2016. jan. 3. 15:39
 12/42 A kérdező kommentje:

11-es

a párod összeteheti a kezét, hogy ekkora lett, nem tudom hogy sikerült ilyen magasnak lennie...Bárcsak én is 187 cm lettem volna, de megelégedtem volna a 180 is.

Pénisze 18 cm biztos megvan...szerintem ha 14 cm lenne neki, már elhagytad volna.

2016. jan. 3. 16:03
 13/42 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, ritka buta vagy.
2016. jan. 3. 16:05
 14/42 A kérdező kommentje:

7-es

16 cm az átlag. Lehet, hogy lánya lesz ? ezt nem lehet szabályozni, hogy most lányt akarok vagy fiút... Sajnos.

2016. jan. 3. 16:05
 15/42 A kérdező kommentje:

13-as

nem csodálkozom, hogy ilyen lettem...

2016. jan. 3. 16:06
 16/42 anonim ***** válasza:
90%

Uristen.

Egy alacsony, kicsi penissz rendelkezo ferfinek is joga van ugyanolyan eletet elni, mint neked, aki alacsony IQ-val rendelkezik, es fekete kod van a fejeben.

Lehet, hogy boldogabb elete van, mint neked, es jobban tud azonosulni. Mert miert ne? Nem betegsege van, hanem kicsivel alacsonyabb az atlagnal. Es ha mar olyan kicsi penisszel is ki tudott valakit elegiteni, es az a valaki annyira szereti is ot, hogy gyereket is szul neko, akkor tudhat valamit. Nem ugy hangzik, mintha valamibol hianyt szenvedne.

Az, hogy egy-ket rosszindulatu ember megnezi az utcan es eliteli, az egy felnott embert mar nem foglalkoztat. Ugyhogy fortyogj csak magadban:)

2016. jan. 3. 16:27
 17/42 anonim ***** válasza:
90%

"Az, hogy egy-ket rosszindulatu ember megnezi az utcan es eliteli"

Én mondjuk nem szeretném, ha a férjem péniszét rosszindulatú emberek nézegetnék az utcán, akár kicsi, akár nagy.

2016. jan. 3. 19:48
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Apám 185 cm , anyám 178 cm, én mégis csak 158 vagyok. Ennyi erővel senki ne vállaljon gyereket a logikád szerint, nem? Hisz bármit dobhat a gép
2016. jan. 3. 23:19
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

A barátom max 170 cm, ès ugyan sose tettem oda vonalzót,hogy pontosan hány cm es neki, de 14cm nèl nem nagyobb. Ès lehet èn vagyok a furcsa, de nekem nem tűník kicsinek,ès a szexxel sincs semmilyen problèmánk.

Általában azok siránkoznak emiatt, akik mèg sose szexeltek.

2016. jan. 4. 16:19
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy utána kène nèzned,hogyan öröklődik egy tulajdonság.

Pl nèzz utána mi az hogy genotipus.

Gondolom nem tanultál biológiát. Csak ilyenkor saját magadat ègeted be.sebaj..

2016. jan. 4. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!