Első babánkat várjuk, ki mit vásárolt a picurnak?
Mennyi idos terhes vagy ?
Az elejen annyira gyorsan nonek, ne vegyel sok kismeretu ruhat.
Sok kezdo babas lista van, nem tudom mire vagy kivancsi.
A babam 6 honapos, kb 6 hetente le kell csereleni az egesz ruhatarat. Egyszerre 4-5 valtas ruhaja van, ( van szaritogepunk igy nem gond a mosas, szaritas ) ha kinovi akkor ujabb 4-5.
Most pl 6-9 honaposig ruhakat hasznal ( kulfoldon lakunk itt igy van meretezve ) , van 2 pluss tipegoje, ket kotott tipego, ezek karacsonyi hangulatuak. Meg ket vekonyabb tipego.
Egy kardigan, ket sapka, 5-6 hosszu es rovidujju body. Lassan ezeket kinovi, akkor veszek ujakat.
Pelenka attol fugg hogy anyatejes vagy tapszeres, az enyem anyatejes, 3-4 naponta kakil ( az anyatej ilyen jol megemesztodik) , napi 3-4 pln,at hasznal l csak.
Ujszulottkorban azert ez napi 10-15 volt.
Elozo vagyok.
Pipere cuccokat en Weledat hasznalok, itt nincsenek azok a szornyu gyogyszertari kencek, azok mar reg elavultak. Koolaj szarmazekbol keszitik, ugy mint 50 evvel ezelott. Erdemes utana nezned.
200 pelenka - hat mostmar mindegy, de nem erdemes betarazni, mert nem tudod a meretet ( van aki kapasbol 2 esmerttel kezd ) , valamint a baba alkatatol fugg, kinek ez jo kinek az, ki kell tapasztalni.
Szia!
Minden hónapban veszek egy-két ruhát, de attól függ, hogy éppen milyen ütemben nő.
Napi 8-10 pelus fogy nálunk.
Fürdető, sampon, kenőcs stb...havonta vessző, gyógyszertári.
Ágyneműt a Jyskben vettük.
Amit én vittem a kórházba: 3 hálóing, extra betét, telefon-töltő, fényképező, keksz, víz, olvasni való.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!