Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első babánkat várjuk, ki mit...

Első babánkat várjuk, ki mit vásárolt a picurnak?

Figyelt kérdés
Leginkább arra lennék kiváncsi milyen időnként vesztek ruhácskát.. pelenkából mennyit használtok egy nap? stb... mi már egy csomó dolgot vettünk neki.. de mivel nincs tapasztalatom így szeretném tudni egy kicsit pontosabban a dolgokat! válaszaitokat előre is köszönöm! negatívumot nem kérek!! köszi! :)
2016. jan. 2. 16:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Pelenka napi 5-6 db. Ruhácskát, pedig amikor már látom, hogy lassan kicsi lesz, vagy ha pedig megtetszik valami, nem bírom otthagyni és megveszem! :)
2016. jan. 2. 16:40
 2/15 A kérdező kommentje:
És ilyen tisztasági eszközök? mi vettünk most kezdésnek 200darab pelust, fürdetőt, hintőport, popsitörlő kenőcs... még nem teljes a lista.. de mi az amire még nagy szüksegunk lesz.. 32hetes vagyok amugy.. de mindenre szeretnek időbe felkeszulni.. :)
2016. jan. 2. 16:43
 3/15 anonim ***** válasza:

Mennyi idos terhes vagy ?

Az elejen annyira gyorsan nonek, ne vegyel sok kismeretu ruhat.

Sok kezdo babas lista van, nem tudom mire vagy kivancsi.

A babam 6 honapos, kb 6 hetente le kell csereleni az egesz ruhatarat. Egyszerre 4-5 valtas ruhaja van, ( van szaritogepunk igy nem gond a mosas, szaritas ) ha kinovi akkor ujabb 4-5.

Most pl 6-9 honaposig ruhakat hasznal ( kulfoldon lakunk itt igy van meretezve ) , van 2 pluss tipegoje, ket kotott tipego, ezek karacsonyi hangulatuak. Meg ket vekonyabb tipego.

Egy kardigan, ket sapka, 5-6 hosszu es rovidujju body. Lassan ezeket kinovi, akkor veszek ujakat.

Pelenka attol fugg hogy anyatejes vagy tapszeres, az enyem anyatejes, 3-4 naponta kakil ( az anyatej ilyen jol megemesztodik) , napi 3-4 pln,at hasznal l csak.

Ujszulottkorban azert ez napi 10-15 volt.

2016. jan. 2. 16:47
 4/15 anonim ***** válasza:
Cumisüveg nem árt ha van. Orrszi-porszi, Pelenka egyenlőre elég amit vettetek, mert lehet hogy gyorsan kinövi a méretet.
2016. jan. 2. 16:48
 5/15 anonim ***** válasza:
49%

Elozo vagyok.

Pipere cuccokat en Weledat hasznalok, itt nincsenek azok a szornyu gyogyszertari kencek, azok mar reg elavultak. Koolaj szarmazekbol keszitik, ugy mint 50 evvel ezelott. Erdemes utana nezned.

200 pelenka - hat mostmar mindegy, de nem erdemes betarazni, mert nem tudod a meretet ( van aki kapasbol 2 esmerttel kezd ) , valamint a baba alkatatol fugg, kinek ez jo kinek az, ki kell tapasztalni.

2016. jan. 2. 16:51
 6/15 A kérdező kommentje:
hát két fajta pelusunk van 3-9kg ig és 4-9ig mivel már most 2kg os a csöppség.. igy gondoltuk pelust igy veszünk.. ruhácskánk bőven van most a leirtak szerint.. 32hetesek vagyunk.. azt megtudnátok nekem mondani hogy kiságyneműt hol lehet kapni? :)
2016. jan. 2. 16:52
 7/15 A kérdező kommentje:
illetve hogy a saját csomagotokba mit vettetek? hány darab háloinget stb? :)
2016. jan. 2. 16:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Textilpelus kb 10 db. kifogó, pelenkázó lap, biztosnági fültisztító, orrszi porszi, cumisüveg jó ha van
2016. jan. 2. 16:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Kiságyneműt bármelyik bababoltban tudsz venni
2016. jan. 2. 16:56
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Minden hónapban veszek egy-két ruhát, de attól függ, hogy éppen milyen ütemben nő.

Napi 8-10 pelus fogy nálunk.

Fürdető, sampon, kenőcs stb...havonta vessző, gyógyszertári.

Ágyneműt a Jyskben vettük.

Amit én vittem a kórházba: 3 hálóing, extra betét, telefon-töltő, fényképező, keksz, víz, olvasni való.

Sok boldogságot!

2016. jan. 2. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!