Mit csináljunk hogy szüleim ne vehessék el tőlünk a babánkat?
Házasodjatok össze. Házassággal nagykorú válsz.
A szüleid nem szólhatnak bele, hogy mit teszel.
Kérj segítséget a gyámhivataltól. A házasságkötéshez is kell az ő véleményük, beleegyezésük.
"Barátom dolgozik és ő már nagykorú."
Ennyi.
szia!mint írtad,a barátod már nagykorú és dolgozik. meg lehet próbálkozni nagykorúsítással a te részedről. persze erős indok kell hozzá,és megfelelő háttér.
amúgy anyukád nem veheti el tőled a babát szerintem.. miért lenne ő a gyerek gyámja,ha az apukája már nagykorú és vállalja? ha ennyire erőszakoskodik,akkor lehet jobb lenne elköltöznöd otthonról(gyámhatóság engedélyével) a barátodhoz.
hogy mennyire bölcs ötlet megtartani a babát,azt ti tudjátok.annyit még tanácsolnék,hogy a tanulmányaidat ne hanyagold el és legalább estin csinálj érettségit(ezt baba mellett is tudod). utána meg valami szakmát csinálj még(szintén van olyan ahova heti 1-2 alkalomnyi bejárás kell,szóval megoldható babásan is)
egyébként a barátoddal mióta vagy együtt?szóval biztos vagy a kapcsolatban? mert elég ciki lenne ha a születés után nem sokkal elhagyna és ott maradnál semmi nélkül(hogyha hozzá költöznél)
"nem adnám senkinek a babánkat mert ő a miénk és tudom hogy képesek vagyunk felnevelni őt."
16 éves gyerek vagy te retardált.
az utolsó válaszoló mindent leirt.
Barátod nagykorú,dolgozik,igy nem az anyád lesz a baba gyámja,hanem az apja. te meg gyámhatósági engedéllyel oda költözöl a barátodhoz.
barátod nagykorú
majd ha megunja és lelép akkor rájössz
Nagyon gonoszak és rosszindulatúak vagytok!
Anyukám is 16 volt, amikor születtem, apukám már nagykorú, dolgozott. Össze is házasodtak. Külön éltek albérletben, nem a szülők nyakán. Azért mert valaki fiatalon szül, még nem rossz ember.
Engem normálisan felneveltek, sokat tanultam, jó munkám van, van több diplomám, nyelvtudásom. És hamarosan nekem is lesz saját kis családom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!