Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha csak ezek a nevek léteznéne...

Ha csak ezek a nevek léteznének, hogyan neveznéd el a kislányod?

Figyelt kérdés

Ninon

Ketrin

Elektra

Maléna

Narina

Katerina

Luna

Misell

Milla

Irina

2015. dec. 31. 21:35
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Milla
2016. jan. 1. 12:18
 22/44 anonim ***** válasza:
Luna vagy Milla. (Csak ezek tetsznek, de ezeket imádom.)
2016. jan. 1. 12:50
 23/44 anonim ***** válasza:

Milla.

U.i.: Látom, a Ninon nem megy ki a fejedből;) Add azt szerintem.

2016. jan. 1. 14:37
 24/44 anonim ***** válasza:
Maléna, de ez a név a film miatt tetszik. Nagyon nagyon tetszik még az eredeti Magdaléna is, de egyiket sem adnám a jövendő lányomnak. Többi név egyátlanán nem bejövős, egyik másik kifejezetten vállalhatatlan (Ketrin??!, Ninon...)
2016. jan. 1. 16:07
 25/44 anonim ***** válasza:

Hát... nehéz ügy. Talán Irina, de rögtön kitalálnék mellé valami ütős becenevet és senki nem szólíthatná a nevén.

Ninon: na neee még mindig? Ugyan olyan borzalmas mint ezelőtt egy vagy két nappal

Ketrin: ha Lakatos a vezetéknév még jó is lehet

Elektra: Ezzel egész iskolás korában gúnyolódások céltáblája lenne

Maléna: túl feltűnősködő

Narina: Narnia krónikájára asszociálok

Katerina: nekem ez is hivalkodó

Luna: Most komolyan? Pl Szabó Luna?(nem mellesleg a női nemiszerv becézése jut rögtön eszembe)

Misell: Magyar vezetéknévvel valami borzalmas.

Milla: Nem szeretem azokat a neveket, amiket felnőttként nem lehet emelt fővel viselni. Kisgyereknek aranyos de egy felnőttnek.. Akkor már legyen Kamilla azt is lehet így becézni.

Irina: ez az egy elfogadható számomra, de ez se tetszik, nagyon nem

Szép, magyar nevekben nem is gondolkodtok? Amit esetleg szeretne is viselni a kicsi?

2016. jan. 1. 16:24
 26/44 anonim ***** válasza:

Irina ami még viselhető.

Azt mondtad a Ninonról már letettél :)

2016. jan. 1. 17:23
 27/44 anonim válasza:
Elektra vagy Irina. Legalább nem lehet őket becézni. :)
2016. jan. 1. 17:45
 28/44 A kérdező kommentje:
Összeszedtem a legelviselhetetlenebb neveket amiket feltettek az oldalon vagy hallottam róla esetleg van ilyen ismerősöm is, kíváncsi voltam, hogy szerintetek melyik a legkevésbé rossz ezek közül :D Eddig a Luna, Milla és Irina az talán ami a legtöbb embernek tetszik :D Csak kíváncsi voltam :D
2016. jan. 1. 18:09
 29/44 anonim ***** válasza:
Katerina vagy Luna :)
2016. jan. 1. 18:16
 30/44 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, az hogy valaki ezekre szavazott nem jelenti hogy tetszik is neki, pl én is választottam az irinát, de nem azért mert tetszik, hanem belegondoltam, hogy talán az az egyetlen név ezek közül, amit nem rohannék megváltoztatni ha így hívnának. De magamtól eszembe se jutna ilyen nevet adni a gyerekemnek.

Egyébként van még csomó gáz név, amik gyakran fel szoktak merülni: Zara, Kíra, Mira....

2016. jan. 1. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!