Ha csak ezek a nevek léteznének, hogyan neveznéd el a kislányod?
Ninon
Ketrin
Elektra
Maléna
Narina
Katerina
Luna
Misell
Milla
Irina
Milla.
U.i.: Látom, a Ninon nem megy ki a fejedből;) Add azt szerintem.
Hát... nehéz ügy. Talán Irina, de rögtön kitalálnék mellé valami ütős becenevet és senki nem szólíthatná a nevén.
Ninon: na neee még mindig? Ugyan olyan borzalmas mint ezelőtt egy vagy két nappal
Ketrin: ha Lakatos a vezetéknév még jó is lehet
Elektra: Ezzel egész iskolás korában gúnyolódások céltáblája lenne
Maléna: túl feltűnősködő
Narina: Narnia krónikájára asszociálok
Katerina: nekem ez is hivalkodó
Luna: Most komolyan? Pl Szabó Luna?(nem mellesleg a női nemiszerv becézése jut rögtön eszembe)
Misell: Magyar vezetéknévvel valami borzalmas.
Milla: Nem szeretem azokat a neveket, amiket felnőttként nem lehet emelt fővel viselni. Kisgyereknek aranyos de egy felnőttnek.. Akkor már legyen Kamilla azt is lehet így becézni.
Irina: ez az egy elfogadható számomra, de ez se tetszik, nagyon nem
Szép, magyar nevekben nem is gondolkodtok? Amit esetleg szeretne is viselni a kicsi?
Irina ami még viselhető.
Azt mondtad a Ninonról már letettél :)
Kérdező, az hogy valaki ezekre szavazott nem jelenti hogy tetszik is neki, pl én is választottam az irinát, de nem azért mert tetszik, hanem belegondoltam, hogy talán az az egyetlen név ezek közül, amit nem rohannék megváltoztatni ha így hívnának. De magamtól eszembe se jutna ilyen nevet adni a gyerekemnek.
Egyébként van még csomó gáz név, amik gyakran fel szoktak merülni: Zara, Kíra, Mira....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!