Ha csak ezek a nevek léteznének, hogyan neveznéd el a kislányod?
Figyelt kérdés
Ninon
Ketrin
Elektra
Maléna
Narina
Katerina
Luna
Misell
Milla
Irina
2015. dec. 31. 21:35
11/44 anonim válasza:
Nekem a Luna így is rajta volt a listámon, hogy nem csak ez a név létezik...
Egyébként a Katerinával is el lennék.
Pont karácsonykor született az ismeretségi körömben egy Milla. Az első reakció amit hallottam róla, hogy "apának akkor így már sok Millája van"
12/44 anonim válasza:
A Katalinnak szinte minden változata szép.
13/44 anonim válasza:
Luna vagy Milla. A Misell nekem nagyon tetszik (külföldi írásmóddal, így: Michelle), de így magyarosan, kiejtés szerint leírva idétlen.
14/44 anonim válasza:
Sztem nem lenne neve. Borzalmas mind amit felsoroltál.
15/44 anonim válasza:
A Katerina gyonyoru nev, de mivel nem kulfoldon elunk/kulfoldi ferjem van, ezert nem adnam. Ha nem lehetne mas akkor persze ez lenne.
16/44 anonim válasza:
Luna. Nekem nagyon tetszik ez a név. Külföldön élek, külföldi a férjem, itt nem számítana extranak. Magyarországon mondjuk egy Szabó mellé nem adnám.
17/44 anonim válasza:
Hát választanék kényszerből valamit ezek közül, aztán csak Kiscicának becézném.
18/44 anonim válasza:
Igazából a Luna, Milla és Irina kimondottan tetszik, bár én más nevet választanék, de ha csak ezek közül lehetne, akkor a fenti három közül adnék valamit.
19/44 anonim válasza:
Jaj... hát jó, akkor talán Katerina, vagy Milla. Esetleg Mila nem lehet egy l-lel? Az még egész jó.
20/44 anonim válasza:
szerintem akkor az enyém lenne az első lány, akinek nem adtak nevet:-D De komolyan, miért nem lehet szép, Magyarországon viselhető nevet adni annak a szerencsétlen gyereknek? Ha neked ezek tetszenek, változtasd meg valamelyikre a te neved kérlek, ne a lányoddal szúrj ki. Annyi szép név van, bár most úgy veszem észre reneszánszukat élik az idétlen, vállalhatatlan nevek. Minden nap van legalább két kérdés, ami után azt hiszem nincs lejjebb, de mindig rá kell jönnöm, hogy sajnos van:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!