Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít a "testvé...

Titeket nem idegesít a "testvérben az erő" plakát meg tv reklám?

Figyelt kérdés

Egy fiunk van, és nem lesz testvére. Akkor mi nem is vagyunk család? És egy önző disznó lesz a fiam? Csak mert nincs testvére?

Titeket ez nem idegesít?

Azért nem vagyunk család, mert felelősségteljesen vállaltam gyereket? És nem ész nélkül szülök, mert "kell a testvér" (meg a 10 millió)?

Ne értsetek félre, nem bántom a sokgyerekes családokat, akik el is tudják tartani a gyerekeket, de miért kell megkülönböztetni valakit, aki úgy döntött egyet vállal, mert annyit bír?

2015. dec. 31. 18:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
76%
8-as, azért az téged minősít, ha nem érzed a különbséget aközött, hogy egy magán cég a saját pénzén a saját termékét reklámozza és aközött, hogy a kormány többek között az én pénzemen az orrom alá dörgöli, hogy az én gyerekem nem lesz olyan jó ember, mint másé. Illetve érzel közte különbséget, csak téged a kereskedelmi rekmlám háborít fel.
2015. dec. 31. 19:53
 12/34 anonim ***** válasza:
40%
Minősìt? Màr megbocsàss de Te vagy az aki magàra veszi ès azt hiszi,hogy ez hatàrozza meg milyen ember lesz a gyereke..akkora baromsàg...jò dolog a testvèr szerintem is,mindenki eldöntheti hàny gyereket akar..ez csak egy kampàny hogy nőjön a nèpessèg..lehet rajta hisztizni,morogni,hogy nekem akkor is egy lesz..meg lehet nem foglalkozni az olyan dolkokjal amik szàmomra nem èpìtőek..ìgy kène tennie mindenkinek..mert problèmàzàs mindig van..
2015. dec. 31. 20:02
 13/34 anonim ***** válasza:
38%
Most őszintèn valaki jobban èrzi magàt attòl hogy nyafog erről ès vannak akik vàlon veregetik? Ezzel jobb a mai napod? Nem lenne jobb ha pusztàn nem foglalkoznàl ezekkel a plakàzokkal? De komolyan,pl engem sokkal jobban zavarna ha az abortusz mellett kampànyolnànak na azèrt tuti kiakadnèk...
2015. dec. 31. 20:05
 14/34 anonim ***** válasza:
59%
Igazad van. Biztos sokkal egyszerűbb azoknak, akik csak esznek, isznak, szaporodnak, csukott szemmel és füllel járnak, nem érdeli őket semmi.
2015. dec. 31. 20:09
 15/34 anonim ***** válasza:
70%

Ez az egész kampány kiváló példája a kormány orbitális tahóságára.

Azzal kampányolni, hogy a női önmegvalósítás csúcsa a gyerekszülés, hogy az "egy gyerek nem gyerek". Suttyó macsó érzéketlenség.

Hány nő van, aki ha akarna sem szülhetne második gyereket?

Hány család van, akik felelősséggel gondolkodnak, és azért nem vállalnak második gyereket, mert felismerik az kereteiket, a lehetséges erőforrásaikat.

Az én páromnak egészségügyi okból nem lehetett természetes módon gyermeke. Ötször volt(unk) mesterséges megtermékenyítésen, ebből négyszer megfogant - mind a négy alkalommal elvetélt. Jött volna a lombik - de azt már más egészségügyi gondok miatt nem javasolta az orvos. Örökbe akartunk fogadni: minden feltételt teljesítettünk ( pszichológiai vizsgálat, környezettanulmány, tanfolyam, házi orvosi igazolás), megkaptuk az engedélyt - három évig egyetlen gyermeket sem "ajánlottak"! Három év múlva írtak, hogy ennyi az engedély érvényessége, kezdjük újra az egészet. Any.t.k!

Aki nem érti, annak röviden: nem az a baj a kampánnyal, hogy azt szeretné, ha több gyermek születne, hanem az, hogy ehhez megint a szokásos tematikát használja, miszerint aki mást gondol/ tesz mint amit ők elvárnak, az alávaló, aljas, nemzettáruló, megbélyegezni való szégyenletes alak...

2015. dec. 31. 20:23
 16/34 anonim ***** válasza:
44%
Làtom igen intelligens vagy,tehàt aki nem àll be a sorba panaszkodni,problèmàzni,kritizàlni,sìrni,az biztos nem gondolkodik csak vegetàl..igen egyszerű a gondolkodàsmòdod ha szerinted csak ez a kèt viselkedèsforma lètezik,javaslom ismerj meg pàr sikeres ès boldog embert...jaj mindig elfelejtem,hogy a gyakorikèrdèsekre max nèha vetődik ide ilyen ember... ez a gyűjtőhelye a pesszimista kritikusoknak..minek jövök fel ide nagy ritkàn nem is èrtem..
2015. dec. 31. 20:28
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
A 74%osnak szàntam.
2015. dec. 31. 20:29
 18/34 anonim ***** válasza:
53%
Nem idegesít egyáltalán. Pontlesz.rom. Nem egy ilyen kampány miatt fogok vagy nem fogok több gyereket vállalni.
2015. dec. 31. 20:47
 19/34 A kérdező kommentje:

62%-os: nem nyafogok, csak érdekelt mások véleménye.

És nem tudok csukott szemmel és füllel élni, létezni, és baromi idegesítő, hogy folyton ezzel találkozok (plakát, rádió, tv), hogy az én gyerekem kevesebb, mert nem vállalok még egyet. Ezt próbálják ugye belénk sulykolni.

És köszönöm, boldog kiegyensúlyozott az életem, de azt hiszem azért foglalkozhatok, és véleményezhetek mostani politikai helyzeteket, véleményeket, vagy nem?

2015. dec. 31. 20:47
 20/34 anonim ***** válasza:
86%
Hol itt a nyafogás? Normális társadalmakban szokás, hogy ha valakinek nem tetszik valami, akkor azt bátran elmondhatja. Ez a kampány konkrétan rengeteg ember számára sértő, és igenis helyénvaló ezt szóvá tenni.
2015. dec. 31. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!