Keve, Karsa, Kartal, Kenese, Kadosa, Kalvin, Kapolcs, Karion vagy Korvin? Melyik tetszik nektek a legjobban?
Akkor talán a Keve és a Kolos.
Mindkettő elég ismert és újabban sokan is adják ezeket a neveket.
Mindenképp magyar eredetűt szeretnétek? A Kornél sem az. Talán a Konrád is szép lenne :)
Nekem tetszik a Kárpáthyhoz a Keve, a Kadosa és a Karsa is.
Konrád nagy kedvenc, de a nevetekkel nekem nem jön be.
Kalvin, Kapolcs, Karion és Kolvin nagyon gáz.
Kende nem tetszik?
Kolos meg Konrád azok okék, a Kolos szerintem kifejezetten szép név, de hogy Kenese, Keve, Karion, Kapolcs stb? Te jó és, arra nem gondoltok, hogy ezekhez milyen könnyen ki lehet találni gúnyneveket, cikizéseket? Kenese...Hogy a Bábelből idézzek, már aki olvasta: Ja, engem meg USA-nak szoktak becézni...
Keve... Ha az oviban lesznek rosszindulatú/ neadjisten őt nem kedvelő gyerekek, akkor könnyen lehet Tevévé fog avanzsálni...
Karion.Kamion...
Kapolcs... "Elnézést, nem értettem tisztán, Kapocs?"
Egy ismerosom Misi nevu kisfiat pedig pisinek csufoljak.
Akkor megis milyen nevet kellene adni? Amugy kisfiam Keve, es igen, oviban elofordult, h teveztek, es? Nevettunk rajta, ot sem bantotta. Az en tok normalis nevemet is csufoltak, masnak meg a vezeteknevevel szorakoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!