Anilla vagy Ariella? Melyik legyen? Nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
A kettő közül melyiket adnátok inkább a leendő kislányotoknak? :)2015. dec. 30. 17:44
1/17 anonim válasza:
Ariella! :) valahogy nekem idegen az Anilla. boldog babavárást! :)
3/17 anonim válasza:
Egyiket sem:( De ha muszáj, inkább az Ariella
4/17 anonim válasza:
Egyiket sem, mindegyik borzalmas
5/17 anonim válasza:
Anilla, egyebkent akinek egyik sem tetszik minek kommentel?:D nem az volt a kerdes, hogy Anilla, Ariella vagy egyik sem, hanem csak a ket nev kozott kellett donteni... Hm.
6/17 A kérdező kommentje:
Ó, nem számítottam ennyi negatív válaszra... Esetleg a Mirella vagy az Amarilla? Ez a két név még szóba jöhet, azok közül akkor esetleg valamelyik?
A többieknek, akik a kérdésre válaszoltak és nem negatív véleménnyel illették az ízlésünket, nagyon szépen köszönöm a választ! :)
2015. dec. 30. 17:54
7/17 anonim válasza:
Mirella az első helyezett, a második az Ariella. A másik két név felejtős.
8/17 anonim válasza:
Egyik nyakatekertebb, mint a másik.
10/17 anonim válasza:
Egyiket sem. Nekem nagyon idegen az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!