Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik az Ariella név?

Hogy tetszik az Ariella név?

Figyelt kérdés

Szép? Nem szép?

Adnátok? Nem adnátok?

Ha igen, akkor miért nem? :D És így tovább... :)

Minden véleményt szívesen olvasok, őszintén kíváncsi vagyok, hogy ki mit szólna hozzá. :)

2015. aug. 12. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kimondottan tetszenek ezek a nevek. :) Pl Mirella, Amarilla. Az Ariellát most hallom először, de nagyon szép :)
2015. aug. 12. 12:45
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, nagyon örülök, hogy neked is tetszik! :D

Amúgy a másik kedvenc lánynevem nekem is pont a Mirella. :)

2015. aug. 12. 12:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen ezek gyönyörű nevek :) Sajnos nem adhattam őket, mert apuka vezetékneve nagyon hosszú és fura lett volna :) Első.
2015. aug. 12. 12:57
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Nekem tetszik :) Csak ezzel is az a bajom, mint sok névvel, hogy kiejtve csak gy tetszik, hogy Áriéllá, gy hogy Ariella, nem igazán... Nekem az Aria az egyik kedvencem, de csak úgy hogy Áriá. De leírva meg így hülyén néz ki.
2015. aug. 12. 13:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem tettszik. A mosópor ugrik be róla.

Semmiképp nem adnám. Bár mivel férjemnek hosszú németes neve van, eleve rövid egyszerű neveket válogattunk, ja, és fiunk van...

A Mirella már jobb szerintem.

2015. aug. 12. 13:23
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Sehogy

Nem adnám

2015. aug. 12. 13:37
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
Ariella nem, Mirella jobb, de a legszebb a Milla
2015. aug. 12. 13:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem nagyon nem tetszik.

Erőltetettnek hangzik, mesterkélt.

A Disney klasszikus Ariel a hableány is beugrik róla és a környezetemebn (Budapest) egyre többször hallom az Eriella, Mirella neveket.

2015. aug. 12. 13:51
 9/13 anonim ***** válasza:
38%
Nekem nem tetszik mert szerintem ez is tipikusan az "adjunk vmi nem jagyomanyos, kulonleges nevet" kategoria, ami most trendi de szerintem a legtobb ilyen nev gaz..
2015. aug. 12. 18:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem szép, nem adnám. Túlságosan erőltetett. Oké hogy nem mindenkinek jönnek be a hagyományos nevek, de azért ez már kicsit túlzás. Persze ízlések és pofonok.
2015. aug. 12. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!